• Uncategorized

    Jepuniaga | Menjual Produk Terpakai Khas untuk Para Photographer

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ Nak jadi photographer ni nak kena ada ilmu jugak dan ada kreativiti tersendiri.Begitu jugak kalau nak jadi blogger ni.Kena jugak ada kreativiti dalam menghasilkan gambar yang menarik kan.Jadi photographer ni,bukan sekadar ambil gambar sahaja.At least kena tahu ,kena banyak idea memilih lokasi dan cara edit gambar tu.Dan yang paling penting,cara nak  tangkap gambar. Bukan setakat itu sahaja tau,penggunaan kamera tu pun sangat penting.Kamera yang baik,mestilah harganya lebih mahal.Tapi ada sesetengah berpendapat,pakai kamera murah pun,tapi pandai setting kamera ,pandai memilih lokasi pun boleh menghasilkan gambar yang cantik.Itu kata mereka yang PRO lah kan pasal bidang Photographer ni.Aku bukanlah orang yang boleh berkongsi tips yang baik untuk mereka yang…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE