• kisahsidairy.com,  seo

    Bloglist Ramadhan 1437H Oleh HasrulHassan.com

    Assalamualaikum Aku tak taulah samada aku sempat untuk join bloglist Ramadhan anjuran HasrulHassan.com ni.Yang pastinya sangat bertuah kerana dapat masuk bloglist dari blogger hasrul hassan kerana beliau adalah seoarang pakar SEO yang terkenal kot. Kebanyakkan ilmu membina blog yang lebih mesra SEO aku banyak belajar dari dia.Dengan keterangan yang details tu amat senang untuk kita mempelajari ilmu yang diajar. kalau tengok pageviews dia setiap hari,uishh..rasanya tak tercapai dek blog aku ni. Harap dapatlah masuk dalam bloglist ramadhan beliau ni..mana tau boleh tumpang traffic yang tinggi kan..hehehe

  • Dunia Blogging.Blogger baru,  seo

    Tukar atau Tidak??

    Assalamualaikum Bila banyak terbaca pentingnya Template dalam blog nie di Blog Hasrulhassan.Terniat juga nak tukar template nie. Sebenarnya kalau kita mempelajari selok belok SEO rasanya banyak yang perlu diubah dalam blog nie.. kalau dulu memang lah sekadar suka suka…Sekadar untuk meluahkan apa yang rasa nak diluahkan. Tetapi bila dah lama berblog nie,dan mengenali blogger blogger otai,tujuan itu bukanlah hanya untuk suka suka.. Yelah dalam kita berblog pun ,disamping itu kita pun boleh menjana pendapatan melaluinya..Cum semua tu terpulang pada kita nak atau tidak. Dah riki2 template yang disyorkan Oleh HH  pada blogger2 lain..Cuma belum ada kekuatan untuk menukar…hehehe…sayang tau!!! Tapi insyallah,satu hari nanti aku akan tukar jugak untuk yang lebih…