kisahsidairy.com seo

Bloglist Ramadhan 1437H Oleh HasrulHassan.com

Assalamualaikum Aku tak taulah samada aku sempat untuk join bloglist Ramadhan anjuran HasrulHassan.com ni.Yang pastinya sangat bertuah kerana dapat masuk bloglist dari blogger hasrul hassan kerana beliau adalah seoarang pakar SEO yang terkenal kot. Kebanyakkan ilmu membina blog yang lebih mesra SEO aku banyak belajar dari dia.Dengan keterangan yang details tu amat senang untuk kita […]

Dunia Blogging.Blogger baru seo

Tukar atau Tidak??

Assalamualaikum Bila banyak terbaca pentingnya Template dalam blog nie di Blog Hasrulhassan.Terniat juga nak tukar template nie. Sebenarnya kalau kita mempelajari selok belok SEO rasanya banyak yang perlu diubah dalam blog nie.. kalau dulu memang lah sekadar suka suka…Sekadar untuk meluahkan apa yang rasa nak diluahkan. Tetapi bila dah lama berblog nie,dan mengenali blogger blogger […]