Tips

Tips Kekal Sihat Di Musim Panas

                    Assalamualaikum Musim sekarang ni iaitu musim panas, ramai yang dok mengadu sakit,demam,batuk dan selsema termasuk aku.Memang tak dinafikan musim panas sangat-sangat merbahaya pada kesihatan kita.Kita juga perlulah menitik beratkan aspek kesihatan supaya terhindar segala penyakit. Tengok jelah empunya blog ni.Dah seminggu lebih batuk dan selsema […]

kisahsidairy.com merdeka

Selamat menyambut kemerdekaan.

Assalamualaikum Lambat bersiaran hari ni.Masih kepenatan kenduri semalam.Actually, semalam ada buat kenduri doa selamat, kenduri arwah dan penutup hari rayadi kampung.Dan sebab tulah semalam aku tak keje…Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar, walaupun petang semalam hujan Seperti biasa, selepas kajlis mestilah kena kemas semuanya kan..penat bukan kepalang…memang best buat kenduri ni, tapi lepas kenduri tulah yang […]

ensurvey kisahsidairy.com

Sikit Lagi Nak Cashout Ensurvey

Assalamualaikum Dah lama sebenarnya aku buat Ensurvey nie,Tapi disebabkan dah lama jugak aku tak jawab survey,jadi lambat la nak cukupkan rm100…Nak tunggu sikit lagi nak cashout.. Dulu,masa ada AF,lebat jugak ensurvey bagi..cuma kalau lambat jawab,memang terlepas la.. Sekarang nie tinggal lagi sikit je dah boleh cash out..Boleh la jugak beli baju raya untuk Nur awfiyah..Tambah […]