selamat hari raya

Hari terakhir kerja sebelum bercuti raya

Assalamualaikum Hai korang ☺☺ ada ke yang masih bekerja…Or ada yang dah pun sampai ke kampung?Aku pasti hari ni je pun dah jammed di highway dan jalan kan.Maklumlah,kalau Johor,budak dah start cuti sekolah hari ini.Semalam last day diorang sekolah.Hari ni ramai lah parents yang ambil cuti kan. source : google Aku masih bekerja hari ni.Walaupun […]

kisahsidairy.com selamat hari raya

Selamat Hari Raya AidilAdha 2016

Assalamualaikum Selamat Hari raya korang…Wah..meriahnya raya korang kan..Ada yang buat qurban tahun ni? Belum ada rezeki untuk buat qurban.Insya allah,niat tu ada,cuma belum ada rezeki lagi nak buat..Korang doa-doakan aku supaya rezeki tu sampai kat aku untuk aku lunaskan impian aku ni ye. Alhamdulillah,cuma entry autopublish je hari ni untuk memberi ucapan Hari raya kat […]

kisahsidairy.com selamat hari raya

Raya Kami 2016

Assalamualaikum Selamat pagi semua,walau dalam keadaan bersosek-sosek,beruhuk-uhuk,tetap jugak kakak mengagahkan diri menghupdate berita terkini tentang Hari raya akak pada tahun ni.Walaupun korang tak kisah,akak xkisah..Mana tau kan,anak-anak dah besar nanti,boleh la dia membaca kisah-kisah raya mereka di masa kecil nanti. Hari raya,ada kenangan yang sedih,dan ada kenangan yang gembira…Semuanya berkolabrasi di hari raya.Meh aku cerita […]

kisahsidairy.com selamat hari raya

Selamat Hari Raya Aidilfitri Dari Kisahsidairy.com

Assalamualaikum Yeayy!! Nak raya dah..dah bercuti pun sekarang ni.Ambil kesempatan untuk mengucapkan selamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Sebenarnya entry ni dah di schedulekan untuk hari ni..Maklumlah,nak mengadap blog ,of courselah tak sempat.Nak masak itu dan ini,nak kemas-kemas rumah..Dengan anak-anak yang super ramai ni..uiiihh..Tak terlayan..Sebab tu schedulekan entry seboleh yang mungkin, Kad ucapan […]

kisahsidairy.com percutian selamat hari raya

Dah Apply Cuti Hari Raya?

Assalamualaikum Tinggal beberapa hari je lagi je kan Syawal akan tiba.Segala persiapan raya insya allah dah lebih dari 90%.So macam mana cuti korang? Ada yang tak dapat cuti ke?Aku…Dah apply pun..Kalau cuti-cuti macam ni kenalah apply awal kan..Untuk apa,untuk kita schedulekan cuti kita nanti..yelah,mana tau rancang nak bercuti kat kampung seminggu,last minit punya cuti,boss cancel..baginya […]

kisahsidairy.com nuffnang open house selamat hari raya

Open House Nuffnang

Assalamualaikum Sana-sini Open house…Sana sini lemak dah muncul dek kerana makanan yang lazat-lazat di Majlis Open House raya rakan-rakan…Memang tak boleh nak tolak buat masa ni…Balun je..Konon ler ambil sikit-sikit juadah yang disediakan..Tapi banyak jugak yang dimakan..hahaha.takpe…tu belakang kira.. Occay..occay..saje nak bagitau korang,Jemputan Open House Nuffnang yang akan diadakan tak lama lagi.. Sempena bulan syawal […]

kisahsidairy.com memories RANDOM schoolmate selamat hari raya

Tahun Beraya Dengan Ex-Schoolmate

Assalamualaikum Aku rasa seronok sangat beraya tahun nie.Walaupun menyambut raya secara ala kadar,tetapi kemeriahannya apabila menyambut tetamu yang tak putus-putus beraya…alhamdulillah.. Masih lagi dalam mood beraya..Syukur sangat bila tahun nie perjumpaan dengan Ex-schoolmate walaupun tidak serentak,tetapi sangat meriah bila mana banyak cerita yang dikongsikan.. Kebanyakkan mereka,aku dah tak jumpa diorang start dari lepas spm lagi..Ada […]

kisahsidairy.com open house RANDOM selamat hari raya syawal

Marhabban vs Beraya

Assalamualaikum Sabtu sudah…Ada yang masih bekerja dan dahpun bercuti..AKu masih lagi di opis..Bekerja setengah hari,hari nie..Rutin setiap sabtu kan…Tak boleh nak lari melainkan berhenti kerja..hahaha.. sumber:google Pastinya ramai yang akan menghadiri Jamuan Open house hari nie kan..Kalau korang perasan,tak banyak undangan Jamuan Open house tahun nie kan??.Mungkin menghormati pemergian MH370,MH17 dan juga peperangan di Gaza..Sebaiknya […]

selamat hari raya

Minggu Beraya

Assalamualaikum Musim beraya sekarang nie.sibuklah sana sini memenuhi jemputan Open House dan mengunjungi kawan-kawan dan saudara mara yang dekat.. Sekarang nie,setiap malam ada saja tetamu yang datang beraya..Alhamdulillah…Tetamu tu orang kata rezeki..Rezeki untuk Nur awfiyah le tu…dapat duit raya la katakan… Disebabkan hari-hari menerima tetamu,haruslah buat persediaan awal kan..Bukan persediaan memasak bagai,hanya persediaan kuih raya […]