• segmen

    Senarai pemenang Segmen Bloglist kisahsidairy.com

    Assalamualaikum Hai korang☺☺Alhamdulillah…Segmen bloglist kisahsidairy.com dah pun tamat.Dah pun siap random senarai pemenang yang akan memasuki bloglist June 2017. Insyallah,Giveaway akan berlansung selepas hari raya nanti.Korang cuma perlu stay tune di blog kisahsidairy.com Tanpa berlengah lagi,nak Announce Pemenang Segmen bloglist kisahsidairy.com Mereka adalah yan terpilih dalam random peserta adalah :- http://www.kasihjuju.com/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html http://puankuci.blogspot.my/2017/06/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html http://www.pokcikblogger.com/2017/05/assalamualaikum-segmen-bloglist.html http://happinessin-me.blogspot.my/2017/06/segmen-bloglist-kisahsidiarycom-june.html http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html https://cikash.blogspot.com/2017/06/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html http://chasserdedroom.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.ht https://ciknurul23.blogspot.my/2017/06/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html http://jnjikita.blogspot.com/2017/06/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html Link pemenang akan diletakkan di Sidebar Bloglist June 2017 Seramai 10 pemenang dah pun selamat di satukan di Bloglist June 2017 Insyallah,pada yang tak tersenarai,lain kali kita buat lagi ye.. Terima kasih kerana support segmen bloglist kisahsidairy.com

  • kisahsidairy.com,  segmen

    Blogwalking selesai untuk peserta segmen bloglist kisahsidairy.com

    Assalamualaikum Hai korang☺☺alhamdulillah,dapat jugak selesaikan hutang yang tertunggak.Dah habis blogwalking ke senarai peserta kisahsidairy.com. ALhamdulillah,walau peserta yang join tak sampai target,tetap bersyukur kerana mereka yang join memberikan komitmen yang baik,cuma ada satu blog je yang takde link yang betul.So terpaksa remove dari senarai peserta, Untuk korang yang dah join,dan nak blogwalking korang boleh lihat senarai peserta di SINI Banyak sebenarnya faedah kita blogwalking.Kalau ada masa dan ketika tu,rajin-rajinlah blogwalking,ambil masa sedikit untuk blogwalking,Kalau dapat hari ni 5 blog,esok 5 blog lagi kan.At least kita support each other dalam menaikkan PV rakan-rakan dan juga kita sendiri. Barulah namanya support segmen dari blogger.Jangan di harap blogger famous untuk blogwalking blog kita,blogger yang…

  • kisahsidairy.com,  segmen

    Segmen: Bloglist kisahsidairy.com June 2017

    Assalamualaikum Hai korang☺☺☺ Lama rasanya tak buat segmen ni..Dah hampir 3-4 tahun rasanya.Tetiba rasa nak buat satu bloglist untuk bulan june nanti.Dan selepas hari raya nanti,satu GA besar-besaran akan dibuat,so korang stay tuned je dulu ye.Tapi sebelum aku buat GA besar-besaran tu,nak refresh kan ingatan korang tentang blog ni.Yelah,mana tau orang tak mengenali blog ni.Syarat cukup mudah,just copy paste coding je..senang tau..Jom pakat join.Ajak rakan blogger lain untuk join segmen ni ye. Syarat-syarat untuk menyertai Segmen: Bloglist kisahsidairy.com June 2017 ni 1.Follow Blog Kisahsidairy.com Add to Circle Google+ Kisahsidairy dan Like Fanpage Blogsidairy 2. Buat Entry bertajuk “Segmen: Bloglist kisahsidairy.com June 2017” 3.Copy coding yang telah disediakan dibawah ini dan paste kan…