• Review Drama

    Download Sebenarnya Saya Isteri Dia

    Assalamualaikum Tajuk kegilaan ramai sekarang nie Siapa yang menonton drama bersiri nie..Angkat ibu jari kaki…hehehe..Aku terperangkap tengok cerita nie masa episode yang ke berapa tak ingat.yang penting masa aku tengok tu abang Firash ada lagi..tu je aku ingat. Start dari hari tu lah,setiap jumaat pukul 9 malam aku da terpacak depan tv.Awal-awal kena bagitau kat mak mentua aku,yang aku nak tgk tv3..hehe.Sebabnya dia suka sangat tengok TV 1.Mak mentua aku nie memang xboleh lari dari tv satu.So kena mintak izin dengan dia dlu nak tgk tv3..Padahal ada satu lagi tv kat rumah tu,cuma xde arial jerk..So xboleh nak tgk.. Apa yang aku suka tengok cerita nie,adalah bintang utamanya iaitu Tizz…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE