• SBBYEOS2014,  Uncategorized

    SBBYEOS2014-Blog Sunyi Sepi

    Assalamualaikum Sepetang Bersama Blogger dan Yeos 2014#SBB2014 #SBBYEOS2014 di Saloma Bistro Kuala Lumpur.Pada hari ini 8 mac 2014..hari ini.. Apa kena mengena Event tu dengan blog aku ni…hehehe…Bila dah ramai blogger join Event tu,of course la tak ramai yang update entry pepagi ni..Tak ramai jugaklah yang sudi nak jenguk blog aku pepagi ni..hehehe…Seronok kan dapat pergi event tu..Bukannya taknak pergi event tu,masalahnya aku takde kawan yang kenal yang nak join sekali pergi event tu..Kang mana pulak aku nak tido..huhu..Takkan nak tido kat bus stand..Hotel???? Sorang???…memang tak lah..Aku harap tahun depan ramai lagi blogger dari jb yang nak ikut serta..So,aku boleh la menumpang sekali..Selama beberapa tahun berblogging ni,belum pernah satu pun aku join…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE