• contest,  saya menang

    Menang tempat ketiga Lazada Contest Raya

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ Happy lah pulak bila banyak kemenangan bulan ni..bukan nak membangga diri tau.Cuma rasa berbaloi bila apa yang kita buat,tercapai.Walau tak dapat tempat pertama,tempat ketiga pun dah bersyukur. Nak dapatkan hadiah tu bukan senang.Main copy paste lepas tu menang.Tapi kena usaha untuk menulis,dan memberikan idea dalam penulisan kita tu.Semua tu usaha jugak kan. Mungkin pada orang,apalah sangat voucher Rm100 tu.Tapi bagi aku besar weh walaupun voucher.Voucher rm100 tu banyak benda kita boleh beli tau. Alhamdulillah..syukur menang tempat ketiga Lazada Contest Raya.Dapat Voucher Rm100. Tudia… Nampak tak link kisahsidairy.com disitu..Hah..tak taulah hadiah apa yang bakal diterima.Kita pun akan terima seadanya jugak nanti..hehehehe… Dah pun reply email dari Lazada.Sebelum tu…

  • kisahsidairy.com,  saya menang

    Menang Mom’s Blogger Contest dari Motherhood Malaysia

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ Alhamdulillah..syukur ke hadrat Illahi kerana musim raya ni sejuk je bagi aku.Sejuk dengan rezeki yang datang bertimpa-timpa. Kalau itu hari aku ada menang cash Rm50  dari Kisahemasputih, sebelum tu aku  menang Mom’s Blogger Contest dari Motherhood Malaysia anjuran motherhood . Dan satu lagi ni,menang pulak lazada blogger contest.Walau tak dapat 1st prize,tapi dapat jugak vaucher rm100.huii..sape nak bagi kan voucher sebanyak tu.At least aku dapat beli apa-apa keperluan di website lazada.Semuanya ada beb.. Tapi yang ni aku nak cerita pasal kemenangan aku dalam contest Mom’s blogger contest motherhood ni.Memang tak disangka-sangka untuk menang tau.Entry last minit,tapi alhamdulillah..berhasil.Syukur sangat.Dalam contest ni, aku mendapat rm200 Voucher dari Motherhood.And aku tak tau…

  • kisahsidairy.com,  saya menang

    Menang Cash RM50 dari Giveaway Cash Kisah emas putih

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ alah…tak sangka sebenarnya,tapi itulah kenyataan bila lihat senarai pemenang dari giveaway Kisahemasputih.Tak sangka blog ni tersenarai diantara 20 orang pemenang yang akan mendapat cash RM50. Alhamdulillah,,rezeki untuk anak-anak jugak kan.Boleh la beli kan diorang stock makanan kat rumah tu. ada ke nama korang diantara 20 orang pemenang ni,cepat-cepat email uzu ye. Alhamdulillah,rezeki yang tak disangka jugak kan.Sebenarnya da lagi contest yang aku menang,cuma belum sempat lagi nak announce kat blog ni.Insyallah,aku cari masa nak update nanti.

  • saya menang

    Menang topup dari Giveaway Abam Kie

    Assalamualaikum Hai korang☺☺☺Seronok sebenarnya jpin giveaway ni.Kalau luck kita,dapat hadiah yang best-best dari pihak sponsor dan penganjur blog. Kalau tak menang tu,dah nama adat bermain kan,Tapi yang seronoknya bila mana kita dapat support blogger lain untuk join Giveaway yang dijalankan.Alah..bukan susah mana pun kan.Dan sekarang ni aku dah pun berjaya jugaklah memenangi hadiah topup bernilai Rm20.Sapa kata sikit..Bagi aku dah banyak la tu.Boleh tambah topup internet,Kurang sikitlah bulan ni budget untuk topup… Boleh tengok senarai pemenang di blog Abam Kie di sini  alhamdulillah thanks to para sponsor..

  • GIVEAWAY,  saya menang

    Rezeki Tanpa Disangka

    Assalamualaikum Rezeki Allah swt nak bagi ni,tak kira dalam bentuk apa pun.Tak kisahlah ianya dalam rupa duit atau barangan. Memang syok kan bila dapat tau kita memenangi apa jua barangan dan wang tunai.seronok weh.Macam semalam,tetiba aku dapat satu messenger mengatakan aku pernah join contest dari mereka. Terus bagi details apa yang diorang nak…hahaha….kalau nak ikutkan banyak lagi contest yang boleh kita join.yang penting kita kena berusaha lah kan..Selebihnya serahkan kepada Allah swt.kalau ada rezeki kita insya allah… Aku memang suka tengok rakan-rakan yang join contest kemudian diorang menang.Kekadang jeles pulak bila tengok diorang menang tu.Rasa nak join jugak lah kan contest yang diorang join tu.. Seperti yang aku cakap tadi,semua…

  • kisahsidairy.com,  lifestyle blogger,  saya menang

    Dapat hadiah lagi la Kita

    Assalamualaikum Lama dah tak cerita pasal hadiah-hadiah yang aku dapat hasil berblog,join giveaway dan segmen..Walaupun korang tak berapa kisah,tapi aku kisah..hahaha.. Sejujurnya,memang seronok jadi blogger ni.Dapat review barang,dapat merasa menggunakan barang yang korang sendiri pun belum pernah guna.Ada lah juga sumber pendapatan hasil dari berblog yang menolong aku ketika aku dalam kesusahan..Semua tu tak dijangka kan. Syukran.Minat berblog ni bermula dari kawan aku sebenarnya.Dia cipta blog,dan aku juga cipta blog.Lepas tu edit bagi cantik-cantik.Sebenarnya itu sahaja minatnya..Belum lagi tahu apa tujuan aku berblog masa tu.Lepas tu bukannya ada banyak entry pun yang aku hasilkan.Takat membebel apa yang aku nak bebel je dalam blog tu.Lepas tu aku terus senyapkan diri dalam…

  • kisahsidairy.com,  saya menang

    Perfume itu Milikku Jua

    Assalamualaikum Amboi..bukan main kan ayat entry tu..bhahaha…Siapa kan yang tak suka dapat perfume…uishhh…Biarlah perfume berlambak pun kat rumah tu,tapi kalau dapat perfume baru,betul-betul kesukaan tau.. Oklah,tuari aku ada join Giveaway minyak wangi Braveheart dan & Sweethert DD cosmetics dari blog kak mialiana.com.Dia mencari 15 orang yang bertuah untuk review Perfume ni…Syukur,,tersenarai. Bukan hanya tersenarai,tetapi juga dapat lagi menyertai Giveaway dan hadiah yang akan dimenangi sangat berbaloi…wahhh…suka akak tau!! Memang syok kalau kita menyertai apa-apa pertandingan dan tersenarai dalam nama pemenangkan..Itu semua rezeki kita..Kalau kita rajin usaha,insya allah,akan datang kemenangan tu berpihak kepada kita.. Ada lagi beberapa giveaway yang melayakkan aku untuk menang..Tunggu jelah hadiah nanti sampai ye…

  • kisahsidairy.com,  parenting blogger,  saya menang

    Dapat dah Hamper Tollyjoy

    Assalamualaikum Segan pulak hari-hari terima bungkusan..Tapi semalam,bungkusan sedikit besar.Kotak besar dari Citylink weh…Kan best kalau ada orang bagi sejambak bunga…wahhh..berbunga-bungalah kan tengok bunga tu ..bhahahaa…. oklah.meh nak cerita apa yang mak dapat dari Giveaway yang lepas.Yess..mak dapat Hamper Tollyjoy bernilai RM100.Sedikit masa dulu,aku ada sertai Giveaway Hamper Tollyjoy Bernilai Rm100 Sempena Tollyjoy Baby day 2016 anjuran dari blogger azlindaalin.com Alhamdulillah…syukur..rezeki Naura dan sepupunya..Kenapa dengan sepupunya pulak kan..Sebab yang ada dalam hamper tu,ada yang tak sesuai dengan Naura dan uminya,so kita bagi-bagilah kepada mereka yang layak ..betul ke tidak. ececeh..acah-acah mak enon dok belek hadiah tu…member yang amik gambar ni…bhahaha…masa tu excited tengok apa barang yang kita dapat tu…whh..seronok weh.. Thanks…

  • kisahsidairy.com,  saya menang

    Dah Terima HAdiah Dari Mialiana.com

    Assalamualaikum Emmmm..rasanya ramai yang teka tepat apa hadiah yang aku dapat semalam kan…Of courselah…Sebab ramai yang join Soalselidik dari Mialiana.com kat sini . Saja-saja semalam aku postkan satu entry di sini selepas abang posmen bagi parcel tu kat aku. Wah..sangat pandai korang meneka kan…ececeh…sorry tak de hadiah untuk tu…cuma ucapan terima kasih sebab singgah blog aku nie..Insyallah..nanti ada rezeki lebih,aku buat GA… Apa yang ada di dalam Parcel nie kan.. v v v v v v v v v v v v jeng..jeng…betul kata lya dan jugak mselim…hehehe..diorang pun join jugak gaknya… Dah pun try headphone ni…i loikee…suka sangat dapat headphone ni..yelah..selalu bukak speaker semua orang dengar kan..ni dah pakai headphone,boleh…