• saudagar minyak

    Adakah Betul Minyak Petrol Naik??

    Assalamualaikum Terbaca status tentang kenaikkan harga Minyak Ron 97 Dinaikkan sebanyak 5 sen..Adakah betul… Kalau baca entry tentang kenaikkan harga minyak di blog Fuh.My , memang berita tu masih tidak pasti.. Boleh rujuk entry beliau disini >> Benarkah Harga Minyak Ron 97 Naik 5 Sen? Aku harap apa yang dinyatakan tidaklah benar..Semua nak naik dalam satu masa,memang sangat sangat terasa… Mungkin sedikit sebanyak membebankan pengguna kan… Tapi siapalah kita untuk bersuara.. Disebabkan itu,bulan lepas aku dan en.Husband mencuba satu produk untuk penjimatan minyak kereta dan minyak motor.. Mula mula aku memang tak yakin sangat nak guna minyak nie.Tetapi bila En,husband bagitahu yang dia dah dapat jimatkan minyak dia ,so why…