duit raya sampul duit raya

Cerita Pasal Duit Raya Lagi

Assalamualaikum Bab duit nie memang suka nak cerita..hehehe…bukan sebab mata duitan..Ala…sape tak suka dengan duit..Apa korang buat bila 1st time menerima duit ni selain dari mengucap syukur..Of course la cium bau duit tu kan..Wehhh..Duit pun ada harumannya tau.Haruman tu tak boleh nak dibeli di mana-mana stokis atau kedai minyak wangi di serata asia..Memang special edition […]

kisahsidairy.com sampul duit raya semangat nak raya

Sampul Duit Raya Dari Public Bank

Assalamualaikum Memang tiap-tiap tahun akan dapat sampul duit raya nie dari Public bank..Save sikit,tak payah nak beli bebanyak tahun nie..Al-maklum la..makin lama makin bertambah isi keluarga…hehehe Tahun lepas warna agak kureng sikit la..Tapi untuk tahun nie aku suka sebab warna soft blue gitu.. Dapat 3 pack je..tak de lebih-lebihnya…Tahun lepas dapat ler lebih sikit..Tahun ni […]