RANDOM

Raya kedua Ke Pulau Besar Melaka

Assalamualaikum Hai korang☺☺Lama sangat terperam entry ni.Actually ni entry hari raya.So bila dah lama sangat terperam,payah pulak nanti nak update. Sementara ada masa ni,haruslah up satu persatu entry yang diperam lama tu.Oklah,taknak buang masa lama sangat.Bila dah kat Melaka ni,tak sah kalau tak pergi ke tempat-tempat yang menarik.Yang tak jauh dari kampung aku.Kalau korang nak […]

kisahsidairy.com TRAVEL

Kami Di Melaka

Assalamualaikum Dari sehari ke sehari nak update blog.Memang sekarang ni sedang bercuti.Seperti biasa time bercuti memang jarang nak sentuh blog.Yang ada pun cuma auto publish sahaja. Start dari rabu tuari lagi dah ada di Melaka.Kali ni umi bawa kak fiyah dengan nenek sekali.Anak saudara berkahwin,jadi amik cuti dua tiga hari untuk tolong apa yang  patut. […]