• Uncategorized

    Rezeki Di Pagi Hari

    Assalamualaikum Alhamdulillah…Salah seorang dari staff di Department aku nie memang rajin bawakkan makanan..Huh!!! Memang nak suruh aku gemuk je kan..Tapi makan Kerepek boleh gemuk jugak ke.. Maaf kualiti gambar yang kurang bagus Semalam kerepek pisang,hari ni tempeyek pulak…Yang menghabiskan pulak aku…Eh..tapi bukan aku sorang…ada 2-3 orang lagi yang sibuk bertandang kat meja aku ni..Biasalah,bila dah ada makanan kat atas meja nie,Ramai yang dok serbu.Tapi alhamdulillah…Rezeki dikongsi bersama.Moga murahlah rezeki si Zul tu…heheh Confirm petang ni atau esok dah habis satu balang nie…Lagilah makanan depan mata..hehe