reward

Reward untuk diri sendiri sempena nak raya

Assalamualaikum Hai korang☺☺Dah shopping raya ke? belum eh…takpe ada masa lagi nak buat persiapan.Macam aku ni,ada lagi yang tak complete.walaupun boleh dikatakan baju anak-anak dah 90% siap,tapi baju umi dengan babah belum complete lagi. Kalau dah ada baju,mestilah nak kasut dan beg kan..So far,umi tak berkira sangat kalau takde bag.Tapi wajib ada kasut.Kasut tu pun […]