• reward

    Reward untuk diri sendiri sempena nak raya

    Assalamualaikum Hai korang☺☺Dah shopping raya ke? belum eh…takpe ada masa lagi nak buat persiapan.Macam aku ni,ada lagi yang tak complete.walaupun boleh dikatakan baju anak-anak dah 90% siap,tapi baju umi dengan babah belum complete lagi. Kalau dah ada baju,mestilah nak kasut dan beg kan..So far,umi tak berkira sangat kalau takde bag.Tapi wajib ada kasut.Kasut tu pun sebab umi nak bawak pi kerja jugak.Pilihan kasut korang ? Actually kalau cerita pasal kasut ni,aku tak kisah sangat bab jenama,janji murah,berpatutan kenalah dengan budget kita.Takdelah nak beli kasut mahal-mahal sangat.Mana yang aku mampu aku belilah.. Kasut high heels? Lama dah aku tinggalkan sejak kaki aku patah dulu..Eh..aku ada tulis entry pasal kaki patah dulu.,..Kalau…