kisahsidairy.com Review Drama

Episode Akhir 7 Hari Mencintaiku

Assalamualaikum Makin hari makin ramai yang meminati cerita ni kan…Memang aku akui,masa mula-mula cerita ni keluar macam boring jugak,Tapi disebabkan Shukri Yahya ada dalam cerita ni,so….aku follow je..Sampailah pasal Buntat Mati tu…Hah! Dari situlah Facebook dihujani dengan nama BUNTAT Tak sia-sia dia bernama Buntat,Terkenal dah budak comel tu kan.Tapi yang syoknya cerita ni,makin lama makin […]

kisahsidairy.com lifestyle blogger Review Drama

Cik Cinderella Dan Encik Tengku

Assalamualaikum wit..wit.. selamat pagi korang..Semangat betul pepagi ni..Segar rasa badan..Rahsia???takde rahsia apa-apa pun..Mungkin penangan cerita malam tadi..SYOK beb!! Walaupun terlambat masuk office hari ni..Scan pukul 8.10 am..Iskkk..Mau kena tolak gaji.Ala…tak kisah la,Janji datang keje..Bukan selalu. Oh No!!.Nak cerita.Tertengok sebenarnya cerita tu malam tadi..serius..memang terjatuh cinta lagi dengan lakonan Syukri Yahya yang awesome tu.Seperti tajuk entry […]

Review Drama

Tonton Love You Mr.Arrogant I pageviews

Assalamualaikum Confirm tepat pukul 7.00 malam nie korang dah terpacak depan TV kan..Siapa yang tidak mengikuti cerita nie memang rugi..hehehe..kata diorang la..Kata aku pun sama jugak..Pleasee…Solat maghrib dulu.. . Kalau ikutkan Pageviews tertinggi aku yang tak berapa nak tinggi,ternyata ramai mereka diluar sana mencari cerita ini Entrynya ada disini >> Love You Mr.Arrogant Buktinya malu […]

Review Drama

Love You Mr. Arrogant

Assalamualaikum Confirm korang dah melekat tengok cerita nie kan.Love You Mr.Arrogant .Masa awal kemunculan cerita nie aku jarang sangat nak tengok..Bila dah banyak skip cerita nie,memanglah malas nak tengok cerita selanjutnya. Tapi lately nie my MIL sibuk dok cerita tentang cerita nie..Aku pun dah syiokkk balik tengok cerita nie.Sampai ke En.Husband pun dah join sama..MIL […]

Review Drama

Download Sebenarnya Saya Isteri Dia

Assalamualaikum Tajuk kegilaan ramai sekarang nie Siapa yang menonton drama bersiri nie..Angkat ibu jari kaki…hehehe..Aku terperangkap tengok cerita nie masa episode yang ke berapa tak ingat.yang penting masa aku tengok tu abang Firash ada lagi..tu je aku ingat. Start dari hari tu lah,setiap jumaat pukul 9 malam aku da terpacak depan tv.Awal-awal kena bagitau kat […]