kisahsidairy.com renew domain

Selesai Renew Domain Blog

Assalamualaikum source ; google Dah 3 tahun aku menggunakan domain sendiri iaitu kisahsidairy.com.Setiap tahun aku akan pastikan domain di renew.Cuma cepat atau lambat sahaja membuat pembayaran untuk renew Domain. Kali ketiga juga menggunakan perkhidmatan Netkl ni.So far,masa aku berubah fikiran untuk menggunakan domain sendiri,aku banyak baca pasal perkhidmatan Domain daripada banyak tempat,Tapi last-last memang aku […]

DOMAIN kisahsidairy.com RANDOM renew domain

Dah pun Renew Domain

Assalamualaikum Dah hampir setahun menggunakan domain www.kisahsidairy.com nie..Sekejap je kan masa berlalu.. Dah dapat emel untuk renew domain minggu lepas lagi..hahaha..tapi aku saja abaikan emel tu..Hari nie Netkl hantar lagi reminder untuk aku renew domain. Korang faham kan kenapa aku perlu ambil gambar macam nie.. Untuk tidak berlaku masalah yang tidak diigini,aku renew jugak hari […]