• kisahsidairy.com,  renew domain

    Selesai Renew Domain Blog

    Assalamualaikum source ; google Dah 3 tahun aku menggunakan domain sendiri iaitu kisahsidairy.com.Setiap tahun aku akan pastikan domain di renew.Cuma cepat atau lambat sahaja membuat pembayaran untuk renew Domain. Kali ketiga juga menggunakan perkhidmatan Netkl ni.So far,masa aku berubah fikiran untuk menggunakan domain sendiri,aku banyak baca pasal perkhidmatan Domain daripada banyak tempat,Tapi last-last memang aku menggunakan Netkl juga. Sebenarnya,domain renewal ni dah overdue,sepatutnya domain expired pada 22 august hari tu.Tapi disebabkan busy dengan anak yang kurang sihat,terpaksalah abaikan blog. Tapi alhamdulillah,hari ni dah renew domain yang expired tu..Kang lambat-lambat renew,tak boleh pulak nak berblog kan. Untuk pengetahuan korang,aku suka service dari Netkl ni,sentiasa mengingatkan kita tentang renew domain,jadi taklah kita…

  • bertukar domain.,  kisahsidairy.com,  renew domain,  Uncategorized

    Dah pun Renew Domain

    Assalamualaikum Dah hampir setahun menggunakan domain www.kisahsidairy.com nie..Sekejap je kan masa berlalu.. Dah dapat emel untuk renew domain minggu lepas lagi..hahaha..tapi aku saja abaikan emel tu..Hari nie Netkl hantar lagi reminder untuk aku renew domain. Korang faham kan kenapa aku perlu ambil gambar macam nie.. Untuk tidak berlaku masalah yang tidak diigini,aku renew jugak hari nie…Yelah..takut nanti dah expired ke,dah satu kerja nak kena emel balik kat Netkl tu kan.. Tak mahal pun renew Domain nie..Setakat nie aku puashati dengan Netkl..Takde masalah pun.. Sesiapa yang rasa nak menggunakan domain sendiri,boleh la menggunakan khidmat NetKL nie..Memang bagus.. Boleh klik http://billing.netkl.com/ nie.. Harga untuk Domain nie hanya RM35.Untuk yang baru sahaja nak…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE