Showing 31 Result(s)
BLOG

Ranking Alexa kisahsidairy.com 03 Ogos 2017

Assalamualaikum Hai korang☺☺ alah..petang-petang ni kan,saja je nak borak-borak pasal ranking alexa.Ada orang kata,raking alexa ni tak membantu pun dalam carrier sebagai blogger…cewahhh…. Tapi aku tak kisah samada betul atau tak,cuma bagi aku,lain orang lain pendapatnya.Cuma di sini,aku boleh tengok prestasi blog aku macam mana. Global Alexa Traffic Rank : 765,870 Traffic Rank in My : 6018 Ranking Alexa yang lepas : SINI Site Linking in : 651 Check Ranking Alexa korang di SINI …

BLOG

Ranking Alexa kisahsidairydotcom 24 July 2017

Assalamualaikum Hai korang☺☺stress sebenarnya ni.,.tapi chill je..siapkan entry review banyak dah ni.Hadoiii..tapi cuba uruskan satu-satu..Nak buat entry review ni bukan hentam keromo je..kot salah info,habislah… Oklah..ni entry untuk chill je..wajiblah kan entry-entry santai dalam blog ni.Oklah..jomlah kita tengok naik turun blog kisahsidairy.com ni Global Alexa Traffic Rank : 762,359 Traffic Rank in My : 7098 Ranking Alexa yang lepas : SINI Site Linking in : 642 Check Ranking Alexa korang di SINI Korang cane…dah check …

BLOG

Ranking Alexa Kisahsidairy.com 14 July 2017

Assalamualaikum Hai korang☺☺i’ m back!!! eleh..macam lama sangat je tinggalkan blog.Setahu aku semalam je takde entry terjebak.So hari ni baru melakukan tugas hakiki.Kemana? kalau korang baca entry aku di SINI , tahulah kemana aku pergi.Aku ambil cuti selama dua hari untuk jaga mak aku.And of course,aku rela cuti untuk jaga dia.Sebab itulah harta aku dunia dan akhirat. Ok,so rasa macam dah lama tak check ranking alexa aku ni kan.Macam dah jadi …

BLOG

Ranking Alexa Kisahsidairy.com 5 July 2017

Assalamualaikum Hai korang☺☺ lama dah tak check ranking alexa ni.Tapi bila check,memang dah agak,akan ada perubahan iaitu ranking makin teruk.Huishhh..Kebiasaannya kalau bercuti panjang macam tulah, Kadang ada masa tu,update,kalau takde masa tu aku biarkan je macam tu.Tapi sepanjang cuti tuari aku memang ada update dua tiga entry.Sebenarnya nak membiasakan diri untuk update selalu.Tapi memandangkan dak naura tak boleh tengok umi dia pegang handphone,maka tersimpanlah hasrat nak up entry. Kalau nak …

BLOG

Ranking Alexa kisahsidairy.com 2 June 2017

Assalamualaikum Hai korang☺☺☺   Salam ramadhan ke-7.Dah masuk bulan june kan…So kita menghitung hari jelah untuk ke bulan syawal. Oklah…untuk entry kali ni,aku nak cerita tentang ranking alexa yang dah macam pantai.Pasang surut jelah kerjanya.Ini semu disebabkan puan blog ada penyakit M.Kadang kalau rajin tu,siap schedule.Tapi kalau dah malas,idea nak menulis pun payah nak keluar walaupun banyak cerita yang nak dikongsikan. Global Alexa Traffic Rank : 745,485 Traffic Rank in My …

BLOG

Ranking Alexa Kisahsidairy.com 27.05.2017

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Selamat berpuasa..1st day kan puasa,mesti excaited nak berbuka…hehehe…Alhamdulillah..hari ni berpuasa di kampung.Itu pun dah seronok rasa.Tapi entry ini bukan nak cerita pasal puasa,tapi nak ceita pasal ranking alexa di blog kisahsidairy yang kejap naik kejap turun.Tapi alhamdulillah,Alexa traffic rank semakin mengecil.. Global Alexa Traffic Rank : 769733 Traffic Rank in My : 7939 Ranking Alexa yang lepas : SINI Site Linking in : 508 Check Ranking Alexa korang di SINI Banyak …

BLOG

Ranking Alexa Kisahsidairy.com 18.05.2017

Assalamualaikum Hai korang☺☺Mencabar betul nak update blog dalam keadaan tak sihat ni.Banyak sebenarnya idea nak menulis,tapi disebabkan kesihatan tak mengizinkan,just kepam jelah gambar-gambar tu dalam handphone. ok..hari ni nak share je dekat blog dan korang tentang ranking alexa kisahsidairy.com ni.Kita tengok samada semakin meningkat prestasinya atau tidak, Global Alexa Traffic Rank : 790270 Traffic Rank in My : 6741 Ranking Alexa yang lepas : SINI Site Linking in : 501 Check Ranking Alexa …

BLOG

Ranking Alexa kisahsidairy.com 10052017

Assalamualaikum Hai korang☺☺ emm…dah out from schedule nampaknya…Tapi takpelah.sementara ada kelapangan ni,aku nak update sikitlah tentang ranking alexa terkini untuk blog kisahsidairy ni kan.Kita tengok ada peningkatan ke tidak. Turun naik alexa tu sudah semestinya dan akan sentiasa ada.Cuma kita kena rajin jelah..Rajin dapatlah angka yang semakin mengecil.Semakin kecil maka semakin baguslah blog kita..ye dak Global Alexa Traffic Rank : 807,641 Traffic Rank in My : 5908 Ranking Alexa yang lepas : SINI …

BLOG

Ranking Alexa kishasidairy.com 03.05.2017

Assalamualaikum Hai korang☺☺Entry sepatutnya aku up hari sabtu.Disebabkan sabtu minggu yang super busy,so terbawalah entry tu hingga hari ini.. Alhamdulillah,semakin memberangsangkan prestasi blog.Kepuasan untuk diri aku sendiri.Penat lelah yang diberikan,hasilnya terbaik.Moga lepas ni,akan lebih baik sehingga mencapai matlamat aku. Global Alexa Traffic Rank : 863,779 Traffic Rank in My : 5961 Ranking Alexa yang lepas : SINI Site Linking in : 442 Check Ranking Alexa korang di SINI Nampaknya Traffic Rank  ada penurunan prestasi disitu,Tetapi …