• Hari raya,  rakan blogger

    beraya kami hari ini

    Assalamualaikum Hai korang??huh!! Barulah dapat pegang phone dengan tenang.tanpa gangguan. Actually,banyak cerita nak diceritakan.Tapi memandangkan puteri-puteri umi ni,memang tak boleh tengok umi atau babah pegang phone,terpaksalah membatalkan niat nak update.Sebenarnya hari ni kami sekeluarga beraya di rumah kawan blogger umi.Hah..tu nanti umi cerita bila dah dapat gambar dari kawan umi tu ye.Buat masa ni peramkan dulu. Nak jugak berposing sakan dengan rakan blogger umi tu,tapi tulah,seperti yang umi katakan tadi,memang tak boleh nak pegang phone.Terutamnya si adik tu.So harapkan handphone kawan umi tu jelah. Dari rumah tadi dalam pukul 11 lebih.Sampai dirumah kawan blogger umi dalam pukul 12 lebih. Kakak,umi dan adik naura.Umi terpaksalah duduk belakang memandangkan bila umi duduk…