• Uncategorized

    Sandisk Ultra Dual Usb Drive 3.0 terbaik

    Assalamualaikum Kalau dulu kita kenal pada pendrive je kan..Boleh masuk itu ini dalam tu.Senang kerja..Space kat phone pun takdelah sesak dengan gambar dan video.Tapi hanya boleh gunakan dekat komputer sahaja kan. Bila mak yang dah ada anak ni,kekadang upload video banyak-banyak kat phone,lama-lama memory full…Handphone pun boleh jadi hang kan bila dah banyak macam tu..isshhh..semua payah la..Bila nak alihkan gambar-gambar dalam phone,terpaksa keluarkan memory dan masukkan kat pc..lagilah leceh. Tapi..dengan adanya SanDisk Ultra Dual Drive 64gb m3.0 Usb flash Drive for android & computers ni,lagi memudahkan kerja mengalihkan gambar dan video sekelip mata sahaja.Cuma perlu cucukkan Sandisk Ultra Dual usb ni ke handphone dan sedia alihkan gambar atau video ke dalamnya.…

  • kisahsidairy.com,  lazada,  promotion

    Big Baby Fair Di Lazada 23 NOV-27 NOV 2016

    Assalamualaikum Nak bagi berita gembira buat mommy and daddy yang ada anak di luar sana..Yang takde tu pun boleh survey untuk anak yang bakal lahir tu kan. Apa berita baik tu..Yessss…Tajuk pun dah tau kan Lazada ada sales untuk semua barangan baby..Wah..syoknya..Ada kan Parents yang dah gaji..Of courselah ada sedikit simpanan wajib setiap bulan untuk membeli barang keperluan bayi. Antara barang keperluan yang penting bukan sahaja bagi aku,tetapi bagi parents di luar sana adalah susu dan pampers..YESSS..itu adalah benda wajib yang perlu aku beli.Kalau ada offer yang best-best selalu aku akan beli lebih dari biasa. So,inilah masanya untuk ibu-ibu…bapa-bapa membeli keperluan anak luar biasa tidak seperti setiap bulan..Lazada sedang mengadakan…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE