Showing 2 Result(s)
RANDOM

Sandisk Ultra Dual Usb Drive 3.0 terbaik

Assalamualaikum Kalau dulu kita kenal pada pendrive je kan..Boleh masuk itu ini dalam tu.Senang kerja..Space kat phone pun takdelah sesak dengan gambar dan video.Tapi hanya boleh gunakan dekat komputer sahaja kan. Bila mak yang dah ada anak ni,kekadang upload video banyak-banyak kat phone,lama-lama memory full…Handphone pun boleh jadi hang kan bila dah banyak macam tu..isshhh..semua payah la..Bila nak alihkan gambar-gambar dalam phone,terpaksa keluarkan memory dan masukkan kat pc..lagilah leceh. Tapi..dengan …

ONLINE SHOPPING

Big Baby Fair Di Lazada 23 NOV-27 NOV 2016

Assalamualaikum Nak bagi berita gembira buat mommy and daddy yang ada anak di luar sana..Yang takde tu pun boleh survey untuk anak yang bakal lahir tu kan. Apa berita baik tu..Yessss…Tajuk pun dah tau kan Lazada ada sales untuk semua barangan baby..Wah..syoknya..Ada kan Parents yang dah gaji..Of courselah ada sedikit simpanan wajib setiap bulan untuk membeli barang keperluan bayi. Antara barang keperluan yang penting bukan sahaja bagi aku,tetapi bagi parents …