RANDOM

Sandisk Ultra Dual Usb Drive 3.0 terbaik

Assalamualaikum Kalau dulu kita kenal pada pendrive je kan..Boleh masuk itu ini dalam tu.Senang kerja..Space kat phone pun takdelah sesak dengan gambar dan video.Tapi hanya boleh gunakan dekat komputer sahaja kan. Bila mak yang dah ada anak ni,kekadang upload video banyak-banyak kat phone,lama-lama memory full…Handphone pun boleh jadi hang kan bila dah banyak macam tu..isshhh..semua […]