program jdt blogger

Potluck JDT Blogger| Tukar-tukar Hadiah

Assalamualaikum Hai korang☺☺☺ Kan aku ada cerita kat korang tentang Program JDT Blogger baru-baru ni.Kami sepakat untuk adakan Potluck bagi membina semangat setiakawan diantara ahli kami.Walaupun tak ramai yang dapat join pada masa itu,tapi bersyukur sangat kerana mereka sangat support program ini. Insyallah..next time bolehlah kan buat lagi program Potluck ni.Oklah…sebenarnya potluck ni bukan sahaja […]

RANDOM

Misi Potluck JDT Blogger berjaya

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Misi Potluck untuk JDT Blogger dah pun berjaya.Walaupun tak ramai yang join,cuma sebahagian sahaja yang dapat menjoinkan diri,alhamdulillah. Sebenarnya Potluck JDT blogger ni memang dah ada pun dalam acara tahunan kami.Cuma masa je belum kami tetapkan.Tapi bila dah ada kata sepakatan dari ahli yang lain,maka kami memilih tarikh 20 Mei 2017 untuk […]

program jdt blogger

Program Kasih JDT Blogger Bersama Anak Yatim Pkayik siri 1

Assalamualaikum Hai korang ☺☺☺.Sebelum tu ingin aku memanjatkan kesyukuran kerana apa yang kami rancangkan sebulan yang lepas berjaya diselesaikan.Setelah bertungkus lumus mencari para sponsor dan mereka yang ingin memberikan sumbangan,akhirnya semuanya terlaksana dengan jayanya.Walaupun pelbagai dugaan yang kami hadapi. Alhamdulillah..syukur sangat-sangat.Siapa kata nak adakan program begini senang..Allah jelah yang tahu bagaimana susahnya kami ni..Tapi takpe..At […]