produk review

CARRIE JUNIOR | Shampoo Odour Buster untuk kanak-kanak

Assalamualaikum CARRIE JUNIOR | Shampoo Odour Buster untuk kanak-kanak| Paling suka sebenarnya bila cium bau rambut anak ni.Tapi bila diorang dah buat lebih aktiviti,mulalah bau yang sedap tu jadi tak sedap.Bila dah berpeluh-peluh,main tak hengat dunia,jadi bukan sahaja badan bau masam,rambut pun berbau masam jugak.Sebab tu aku guna shampoo  Odour Buster ni untuk kakak dan […]

Parenting moments Produk

Cara hilangkan batuk dan selsema pada bayi dengan Narinar Flutheraphy

Cara hilangkan batuk dan selsema pada bayi dengan Narinar Flutheraphy | Actually aku memang risau kalau anak-anak aku ni kena batuk dan selsema.Anak-anak ni,dia tak macam orang dewasa,boleh je keluarkan kahak dengan sendiri.Selsema boleh buang sendiri. Tapi bila anak-anak batuk dan selsema menyerang mereka,alamatnya memang makan masa jugaklah nak baik.Walaupun dah ke klinik,habis dah ubat yang […]

RANDOM

Balm Bayi Tok Syed dapat Melegakan Batuk dan Selsema

Assalamualaikum Balm  Bayi Tok Syed Melegakan Batuk dan Selsema | Hai korang☺☺ Bila kita ada anak kecil ni kan,Batuk dan selsema tu akan menjadi sebahagian proses tumbesaran mereka.Tetapi bila dah kerap timbulnya batuk dan selsema ni,sangatlah merisaukan kita sebagai ibu bapa kan.Walaupun ada ubat yang diberikan kepada anak kita,tapi bagi nak melegakan ketika dia batuk,selalunya […]

Produk

Set Hadiah ENCHANTEUR Dengan Wangian Penuh Keindahan

Assalamualaikum Set Hadiah ENCHANTEUR Dengan Wangian Penuh Keindahan | Set Hadiah yang pastinya memberikan seribu satu kemanisan yang tidak dapat digambarkan dengan perasaan si penerimanya.Set Wangian dari Enchanteur adalah pilihan yang terbaik untuk dijadikan hadiah hari jadi,Hadiah hari perpisahan dan sebagainya. Pemberian wangian dilambangkan seperti memberi sejambak bunga yang besar tetapi lebih praktikal dan mengandungi […]

Produk

Book Planner Muslimah 2018

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Alhamdulillah…dapat juga akhirnya.Actually sebelum dapat Book Planner ni,memang dah banyak dok tengok orang up pasal Book planner ni tau.Macam teringin nak ada satu memandangkan tengok book planner tu semua cantik-cantik belaka. Bukan takde book planner,cuma Book Planner muslimah ni lagi cantik,isi dalammnya berbeza sangat dengan Book Planner yang lain.Sangat sesuailah dengan nama […]

RANDOM

Breast Pump & Bottle Cleanser Pencuci Serbaguna Si manja

Assalamualaikum Hai korang☺☺Dah jadi mak-mak ni kan,ada je benda yang kita kena alert.Bukan sahaja dari segi makanan,malah dari segi bahan-bahan pencuci untuk mencuci baju mereka dan barangan seperti botol susu dan juga hal yang lain-lain. Cerita pasal botol susu atau pencuci breast pump part ni,selalunya aku hanya rendamkan air panas sahaja.Pernah aku cuci botol susu […]

produk review

SUSU KAMBING ETSUMELL CHOCO OAT SEDAP DAN BERKHASIAT

Assalamualaikum SUSU KAMBING ETSUMELL CHOCO OAT SEDAP DAN BERKHASIAT | Hai korang☺☺… Bila dengar susu kambing ni,mesti tekak korang rasa loya je kan..Kan dia macam ada bau-bau hamis yang menyebabkan korang seriau nak minum…kan..kan Susu Kambing Etsumell choco oat ni di formulakan dan dirumus khas berasaskan susu kambing dan 100% bahan semulajadi(organik) tanpa sebarang bahan […]

parenting blogger produk review

Pigeon Pure Newborn | Penjagaan Kulit bayi baru lahir

Assalamualaikum Hai korang☺☺Kalau dulu,masa tengah mengandungkan Naura dulu,of courselah ibu mana pun akan buat preparation sebelum anak mereka lahir. Nak bagi yang terbaik untuk anak yang bakal lahir.Biasalah kan,bayi baru lahir ni memerlukan penjagaan yang rapi,bukan sahaja dari pemberian susu ibu,malah penjagaan kulit mereka jugak.Penjagaan kulit ni,of courselah lebih kepada pemilihan produk mandian untuk mereka.Yang […]

Produk PRODUK REVIEW RANDOM review product

Sensual Plus Serum Borong Murah

Assalamualaikum Apa itu Sensual Plus Serum??  Cairan yang mengandungi formula aktif yang berguna untuk memperbaiki struktur kulit.Mempunyai molekul yang sangat kecil dan mampu meresap dengan mudah kedalam kulit.Konsentrasi serum adalah 10x ganda daripada KRIM. Disamping itu juga serum mudah utk di apply ke muka.Tapi seperti yang kita sendiri sedia maklum serum biasa digunakan di salun […]

produk review

Terima Sudah Hadiah GA-Chewable Vita-C Plus

Assalamualaikum En.posmen datang hantar parcel untuk aku hari nie..Dah agak,hadiah dari GA duniashida.com dah sampai.. Boleh baca entry dari sini pasal hadiah tu ye >> http://www.kisahsidairy.com/2014/02/menang-hadiah-dari-ga-duniashida_27.html Chewable Vita-C Plus Apakah Kelebihan Chewable Vita-C Plus Rasa lebih sedap dan lebih seronok untuk dinikmati. Lebih mudah dikunyah dan sesuai untuk seisi keluarga. Menarik minat kanak-kanak untuk mengambil Vitamin C […]