printcious

Bantal dan Keychain dari Printcious

Assalamualaikum Bantal dan Keychain dari Printcious | Cantik tak bantal kita ni..hehehe..Actually umi baru je order dari PRINTCIOUS tau.Umi plan nak order lain,tapi bila fikirkan nak ganti bantal yang kat office ni dah lembik,tu yang umi order bantal.Tambah lagi sikit je duitnya umi tambah keychain ni untuk gantung kat kereta. Apa yang umi suka tentang […]

printcious

Puzzle Printing untuk dijadikan hadiah kepada yang Tersayang

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Mesti ada di kalangan korang yang pening kan bila memikirkan hadiah apa yang akan diberikan kepada yang tersayang.Sempena Hari jadi atau Hari ulang tahun perkahwinan mungkin,berikan sesuatu yang lain daripada yang lain. Dan selalunya,hadiah yang akan diberikan adalah bunga,jam,minyak wangi dan lain-lain.Cuba tukar sikit jenis hadiah yang korang nak berikan kepada yang […]

printcious

Baby Gift Idea dari Printcious.com – Precious Gifts from your heart

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Seronoknya kan menerima kedatangan ahli baru dalam keluarga,saudara mahupun sahabat handai kan.Of courselah bila pergi melawat mesti ada buah tangan yang dibawa sekali Hah..selalu ape je yang korang berikan kepada ibu-ibu yang baru melahirkan anak ni.Mesti pakaian dan barangan baby kan.Tapi kan,apa  salahnya kita buat kelainan sedikit dalam memberi hadiah untuk mereka […]

kisahsidairy.com printcious

Hadiah Bermakna Di Hari Lebaran Dengan Printcious.com

Assalamualaikum Tak sabarnya nak tunggu Syawal menjelang tiba kan..Persiapan raya sudah sepenuhnya siap.Duit raya untuk emak,ayah,adik beradik dan tetamu yang datang semua dah disiapkan juga.Hanya menanti lebaran yang akan menjelma je tak lama lagi. Selalunya bila cerita pasal raya,mesti ada juga cerita pasal duit raya kan..Tapi ada tak yang cerita pasal Hadiah di hari raya?Ada […]

RANDOM

Printcious – Hadiah Dari Hati Untuk Yang Tersayang

Assalamualaikum Mesti korang pening kan bila bab nak cari hadiah untuk diberikan kepada yang tersayang..Nak pergi shopping complex pun tak sempat untuk cari hadiah.Aku pulak bab idea nak bagi hadiah ni memang payah nak keluar..kekadang tu tak tau nak bagi hadiah apa untuk yang tersayang dan rakan-rakan. Printcious Menyediakan perkhidmatan percetakan pada lebih 200 barangan […]