• printcious

    Bantal dan Keychain dari Printcious

    Assalamualaikum Bantal dan Keychain dari Printcious | Cantik tak bantal kita ni..hehehe..Actually umi baru je order dari PRINTCIOUS tau.Umi plan nak order lain,tapi bila fikirkan nak ganti bantal yang kat office ni dah lembik,tu yang umi order bantal.Tambah lagi sikit je duitnya umi tambah keychain ni untuk gantung kat kereta. Apa yang umi suka tentang Printcious ni,bila umi buntu nak belikan hadiah untuk kawan-kawan umi,umi order je dari Printcious ni.Nak buat sendiri boleh atau nak beli yang dah ready made design pun boleh tau. Bantal pink dan jugak keychain.Bantal ni umi memang letak kat office.Sape kat  sini yang ada bantal kat office boleh geng ngan umi.Bestnya bantal ni,tebal tetapi lembut.Nak…

  • printcious

    Puzzle Printing untuk dijadikan hadiah kepada yang Tersayang

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ Mesti ada di kalangan korang yang pening kan bila memikirkan hadiah apa yang akan diberikan kepada yang tersayang.Sempena Hari jadi atau Hari ulang tahun perkahwinan mungkin,berikan sesuatu yang lain daripada yang lain. Dan selalunya,hadiah yang akan diberikan adalah bunga,jam,minyak wangi dan lain-lain.Cuba tukar sikit jenis hadiah yang korang nak berikan kepada yang tersayang,Jadi takdelah sidia bosan asyik menerima barangan yang sama sahaja setiap kali HARI ISTIMEWA tu kan.Tapi bab nak cari hadiah ni pun boleh pening kepala tau.Sampai buntu nak fikir apa yang nak diberikan kepada sidia tu. Apa kata korang bagi hadiah berbentuk PUZZLE  pulak.Korang create lah Puzzle tu dengan gambar sweet korang berdua…Mesti sidia suka.Jadi…

  • printcious

    Baby Gift Idea dari Printcious.com – Precious Gifts from your heart

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ Seronoknya kan menerima kedatangan ahli baru dalam keluarga,saudara mahupun sahabat handai kan.Of courselah bila pergi melawat mesti ada buah tangan yang dibawa sekali Hah..selalu ape je yang korang berikan kepada ibu-ibu yang baru melahirkan anak ni.Mesti pakaian dan barangan baby kan.Tapi kan,apa  salahnya kita buat kelainan sedikit dalam memberi hadiah untuk mereka ni.Apa kelainan tu? meh aku nak share dengan korang tentang satu website ni yang memberikan kita banyak idea untuk sebarang occasion contohnya dengan memberikan kita idea baby gift ni hah. Printcious.com – Precious Gifts from your heart merupakan tagline Printcious yang bermaksud Hadiah Istimewa dari Hatimu,yang sangat sesuai untuk diberikan kepada yang tersayang.Di Printcious.com korang…

  • kisahsidairy.com,  printcious

    Hadiah Bermakna Di Hari Lebaran Dengan Printcious.com

    Assalamualaikum Tak sabarnya nak tunggu Syawal menjelang tiba kan..Persiapan raya sudah sepenuhnya siap.Duit raya untuk emak,ayah,adik beradik dan tetamu yang datang semua dah disiapkan juga.Hanya menanti lebaran yang akan menjelma je tak lama lagi. Selalunya bila cerita pasal raya,mesti ada juga cerita pasal duit raya kan..Tapi ada tak yang cerita pasal Hadiah di hari raya?Ada tak…ada tak…Kalau ada,angkat tangan!! Hadiah apa yang korang bagi untuk orang-orang tersayang…Cer kongsi sedikit. Yelah,buat kelainan sedikit untuk tahun ni dengan menambah sedikit hadiah raya selain dari duit raya..Nak-nak bila bagi emak dan ayah kita,bagilah sekali Hadiah istimewa.Precious Gift From Your Heart.Bila orang tua kita terima hadiah dari kita,alangkah syahdunya mereka di pagi raya kan.Selain…

  • kisahsidairy.com,  lifestyle blogger,  printcious

    Mug dari Printcious yang Super Comel

    Assalamualaikum Happy sangat bila barang yang di tunggu dah sampai kan.Aku ada post kat instagram kan apakah barang yang ditunggu tu.. Tengok kotak pun dah tau ianya dari Printcious..Macam aku taulah apa yang ada dalam kotak ni.. Di Printcious,kita boleh create apa yang kita nak seperti masukkan gambar sendiri,text sendiri dan warna yang kita suka.. Macam aku ni,dah pun buat Mug yang aku hasilkan sendiri..ala…mudah je… Hasil dari kekreatifkan aku ni..Maka terhasil lah Mug yang super duper comel ni.. hahaha..Macam mana..Ok tak..saja aku letak gambar budak office..Diorang nak glamor jugak masuk blog aku ni..hahaha… Puas hati dengan kualiti yang dihasilkan dari Printcious,Gambar pun sangat terang..So kalau nak dijadikan hadiah untuk…

  • Uncategorized

    Printcious – Hadiah Dari Hati Untuk Yang Tersayang

    Assalamualaikum Mesti korang pening kan bila bab nak cari hadiah untuk diberikan kepada yang tersayang..Nak pergi shopping complex pun tak sempat untuk cari hadiah.Aku pulak bab idea nak bagi hadiah ni memang payah nak keluar..kekadang tu tak tau nak bagi hadiah apa untuk yang tersayang dan rakan-rakan. Printcious Menyediakan perkhidmatan percetakan pada lebih 200 barangan hadiah DIY seperti T-shirt,mug,puzzles,phone case,mousepads,keychain dan sebagainya dengan gambar anda dan kata-kata istimewa khas untuk semua majlis seperti harijadi,ulang tahun perkwahwinan,perkahwinan  dan acara-acara korporat Korang hanya perlu melayari Printcious ,mendaftar sebagai ahli dan mencari hadiah mengikut citarasa kita sendiri.Semuanya di hujung jari je.. memang bestlah Printcious ni..Nama pun Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart” Nak…