RANDOM

Wooden 2-in-1 Black board & White board Easel Set Hadiah Untuk Awfiyah

Assalamualaikum Alhamdulillah…Dapat jugak buat makan-makan sikit untuk birthday Nur awfiyah jumaat yang lepas.Memang nak buat kecil-kecil je.Panggil ank-anak jiran je.Cukuplah sekadar meraikan harijadi dia. Present untuk dia memang umi dah cari awal-awal lagi.Dah dekat 3-4 minggu jugak survey hadiah apa yang sesuai untuk dia.Kalau boleh taknak bagi dia mainan.Nak bagi dia benda yang boleh membina […]

kisahsidairy.com parenting blogger present

Hadiah Headband Dari Mommy Irrayandotcom

Assalamualaikum Semalam lagi dok terfikir bila dapat parcel kecil dari poslaju..Memang tak tau apa isi dalam parcel tu.Apatah lagi bila tengok nama pengirim,.Sumpah tak kenal.Sebabnya dalam blog memang la nama pendek je kan. Alhamdulillah..Mommy iran kirimkan hadiah ni khas untuk anakanda Nur Naura Auni..Bukan Naura je yang boleh pakai,kakak dia pun boleh jugak..Boleh la melaram […]