• Uncategorized

    Wooden 2-in-1 Black board & White board Easel Set Hadiah Untuk Awfiyah

    Assalamualaikum Alhamdulillah…Dapat jugak buat makan-makan sikit untuk birthday Nur awfiyah jumaat yang lepas.Memang nak buat kecil-kecil je.Panggil ank-anak jiran je.Cukuplah sekadar meraikan harijadi dia. Present untuk dia memang umi dah cari awal-awal lagi.Dah dekat 3-4 minggu jugak survey hadiah apa yang sesuai untuk dia.Kalau boleh taknak bagi dia mainan.Nak bagi dia benda yang boleh membina motor skills dia.Sambil dia main,sambil sel-sel otaknya berhubung kan..heheheheh Dah dapat idea yang ingin dibeli,maka umi ni dok survey la mana-mana website yang menjual Multipurpose drawing board ni.kat ig,facebook,11 street dan termasuklah lazada untuk buat perbandingan..Tapi lazada jugaklah umi pilih sebab lebih murah.lagi satu nampak colourfull,jadi mestilah awfiyah suka.Kanak-kanak ni mereka lebih sukakan yang warna…

  • kisahsidairy.com,  parenting blogger,  present

    Hadiah Headband Dari Mommy Irrayandotcom

    Assalamualaikum Semalam lagi dok terfikir bila dapat parcel kecil dari poslaju..Memang tak tau apa isi dalam parcel tu.Apatah lagi bila tengok nama pengirim,.Sumpah tak kenal.Sebabnya dalam blog memang la nama pendek je kan. Alhamdulillah..Mommy iran kirimkan hadiah ni khas untuk anakanda Nur Naura Auni..Bukan Naura je yang boleh pakai,kakak dia pun boleh jugak..Boleh la melaram dengan headband baru hari ni, Syukran,banyak betul kan headband yang mommy ira bagi kat anakanda umi ni.Sebenarnya ada dua lagi headband yang takde dalam gambar ni.Dah diagih kepada dua orang officemate yang kebetulannya jatuh kelahiran yang sama bulan dengan Naura.Apa salahnya berbagi-bagi kan..Hari ni rezeki anak dia,esok lusa,rezeki anak kita pulak.Satu lagi yang warna pink…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE