potluck

Potluck Raya JDTBlogger di Teratak SIS Lin

Assalamualaikum Potluck Raya JDTBlogger di Teratak SIS Lin | Alhamdulillah..terlaksana juga Potluck kami pada tahun ni.Jadi Program yang telah kami aturkan tahun ni telahpun tercapai dan semakin meriah nampaknya dengan ahli-ahli baru.Ini adalah tahun kedua potluck JDT Blogger diadakan.Pada tahun lepas kami telah adakan Potluck JDT Blogger di Tasik Layang-layang Pasir Gudang Johor.Boleh tengok entry […]

kisahsidairy.com lifestyle blogger potluck

Potluck Raya Kami di bulan Raya 2016

Assalamualaikum Bertempat di rumah aku malam tadi,Planning sebenarnya nak beraya ke semua rumah.tapi tulah,disebabkan jarak kediaman kami tak sama,so decide untuk pilih sebuah rumah untuk makan-makan. Rumah akulah jadi tempat berpotluck.Tapi taklah ramai yang menjoinkan diri dalam aktiviti potluck kami tu.Termasuk aku baru 5 keluarga je..Dalam 5 keluarga tu bukan ramai sangat kan. Menu kami […]

kisahsidairy.com lifestyle blogger potluck

Sesekali Ber”Potluck” Di Office

Assalamualaikum Cerita ni berlaku pada hari bitrhday girl..hehehe…baru hari ni nak share.Bukan tak menyempat,cuma..emmmm..malas lah nak cerita lagi pasal komputer buruk aku ni. Oklah..Potluck ni bukan satu department..ada lah dua tiga department yang join.Cumanya,dalam satu department tu bukannya ramai pun orangya..Of courselah yang join portluck ni cuma perempuan sahaja. Kami berenam masa tu saja je […]