• Uncategorized

    Sampul Duit Raya Dari Public Bank

    Assalamualaikum Memang tiap-tiap tahun akan dapat sampul duit raya nie dari Public bank..Save sikit,tak payah nak beli bebanyak tahun nie..Al-maklum la..makin lama makin bertambah isi keluarga…hehehe Tahun lepas warna agak kureng sikit la..Tapi untuk tahun nie aku suka sebab warna soft blue gitu.. Dapat 3 pack je..tak de lebih-lebihnya…Tahun lepas dapat ler lebih sikit..Tahun ni mybe diorang off Budget kot.. Alhamdulillah..orang dah bagi kan..terima je dengan seikhlas hati..cewahhh… Kalau tahun lepas aku ada buat special edition kad raya dan sampul duit raya..tapi tahun nie takdelah nampaknya..tak menyempat nak buat semua tu…Lagipun Off budget…mybe next year aku akan buat kad raya..Tengok macam manalah kan.. Rasanya banyak lagi sampul duit raya yang…

  • Uncategorized

    Persiapan Baju Raya Untuk Nur Awfiyah

    Assalamualaikum Nak kata nak yang teruja nak beraya tu mustahil la kan sebab Nur awfiyah kecil lagi..Manalah tau nak mintak baju raya bagai..Apa yang umie beli tu,itu jugak yang akan dipakai oleh Nur awfiyah..hehehe..Mak ko nie yang terlebih excited nak oiii!!.. Orang lain rileks yilekss lagi..Eh..sape kata..Dah ramai aku tengok dok update persiapan raya untuk anak-anak..Dah siap post gambar pi shopping bagai..Nak jugak…hehehe.. Tapi dalam entry nie,umie Nur awfiyah nie takdelah interframe lagi dalam gmabar-gambar nie..Takde orang kot nak tolong amik kan gambar masa shopping baju Nur awfiyah..haha Yang bestnya si Awfiyah nie rileks je umie dia letak dalam bakul-bakul baju dekat dalam butik tu..kau Hadoo!!,,kalau kat pasaraya tu kompem…