• perfume

    Dexandra Inspired Perfume wangi dan kekal lama

    Assalamualaikum Hai korang☺☺☺ Sebenarnya dah lama teringin nak beli,tapi tak terbeli-beli pun.Lama dah perati je Perfume ni.Tapi takutlah nanti bila beli tak puas hati. Ada member jugak yang pakai perfume Dexandra ni,sedap baunya.Tapi disebabkan perfume aku ada lagi,so,macam taknak lah beli lagi kan.Jenis aku ni,suka pakai satu je.Masih banyak lagi perfume yang aku beli dua bulan lepas.Kalau korang nak tau,dulu aku ada jugaklah  berjinak-jinak jual perfume.Korang boleh baca di entry sini .Tapi entah la,aku payah nak handle jual perfume tu.Last2 dah terkubur kat situ je.Bukan sahaja jenama tu,tapi ada juga satu jenama lagi yang aku jual,cerita tu di entry sini  .Pun sama jugak,dulu tak pandai nak berbisnes..Jadi terkubur lah jawapannya.. Ok,last perfume…

  • perfume,  Uncategorized

    Wangian FLEUR yang mengharumkan Office

    Assalamualaikum Hai korang???Buat ape tu..alolo..busy ke..eh..kalau tak busy macam mana boleh baca entry ni…teeetttt..hahaha..kidding.Hadoiii..memang tak boleh lupa dengan wangian ni..Rasa nak makan je. Alkisahnya,aku memang tak tau pun kewujudan perfume Fleur ni.Apa yang aku taulah kan,perfume Fleur ini untuk wangian badan,wangian aroma untuk kenderaan,rumah atau pejabat..Hah tu jelah k..Kalau korang nak tau lebih lanjut pasal wangian FLEUR ni,sila Google.Aku pun memang tak tau apa-apa pasal wangian ni.Tapi ada satu malam tu aku terjumpa di group taman kota masai ke,kat mana entah.Dia buat iklan pasal wangian ni.Entah macam mana tertarik dengan perfume ni.Mungkin rezeki dia kot supaya aku melekat nak bagi kat dia.Kalau korang tengok kat wall aku,dia ada tag aku.Jadi…

  • kisahsidairy.com,  perfume,  review product

    Wangian Enchanteur Yang Memikat Hati

    Assalamualaikum Hai korang☺☺Lama tak bercerita tentang wangi-wangian ni.Sebenarnya stock perfume kat rumah tu dah kehabisan.Nak menyinggah untuk beli perfume memang sangat-sangatlah asyik terlupa.Lepas tu lain yang di cari lain yang jumpa.Lain pula yang dapat kan. Tapi masa hari tu,aku masuk Gurdian,Memang nak cari Roll on.Hah..itu memang wajib ada..Memang di pakai setiap hari.Kalau takde,risau pulak tetiba bau badan kan.Haishh…Bila bekerja ni,bukan sahaja penampilan nak kena jaga,malah bau yang datang dari diri kita pun nak kena ambil berat jugakkan..Even,kau duduk dalam aircond,tak semestinya bau badan takde kan…Jadi untuk mengelakkan bau yang tidak diingini,haruslah memakai roll on..Tapi aku bercakap tentang pandangan aku,Tak taulah pandangan orang lain. Bila dah masuk Gurdian ni,tetiba je banyak…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE