perfume

Dexandra Inspired Perfume wangi dan kekal lama

Assalamualaikum Hai korang☺☺☺ Sebenarnya dah lama teringin nak beli,tapi tak terbeli-beli pun.Lama dah perati je Perfume ni.Tapi takutlah nanti bila beli tak puas hati. Ada member jugak yang pakai perfume Dexandra ni,sedap baunya.Tapi disebabkan perfume aku ada lagi,so,macam taknak lah beli lagi kan.Jenis aku ni,suka pakai satu je.Masih banyak lagi perfume yang aku beli dua […]

perfume RANDOM

Wangian FLEUR yang mengharumkan Office

Assalamualaikum Hai korang???Buat ape tu..alolo..busy ke..eh..kalau tak busy macam mana boleh baca entry ni…teeetttt..hahaha..kidding.Hadoiii..memang tak boleh lupa dengan wangian ni..Rasa nak makan je. Alkisahnya,aku memang tak tau pun kewujudan perfume Fleur ni.Apa yang aku taulah kan,perfume Fleur ini untuk wangian badan,wangian aroma untuk kenderaan,rumah atau pejabat..Hah tu jelah k..Kalau korang nak tau lebih lanjut pasal […]

kisahsidairy.com perfume review product

Wangian Enchanteur Yang Memikat Hati

Assalamualaikum Hai korang☺☺Lama tak bercerita tentang wangi-wangian ni.Sebenarnya stock perfume kat rumah tu dah kehabisan.Nak menyinggah untuk beli perfume memang sangat-sangatlah asyik terlupa.Lepas tu lain yang di cari lain yang jumpa.Lain pula yang dapat kan. Tapi masa hari tu,aku masuk Gurdian,Memang nak cari Roll on.Hah..itu memang wajib ada..Memang di pakai setiap hari.Kalau takde,risau pulak tetiba […]