kisahsidairy.com pengumuman PRODUK REVIEW tapak iklan

Tapak Iklan Untuk Disewa di blog Kisahsidairy.com

Assalamualaikum Wah…dah ada tapak iklan pulak sekarang nie..hehehe..sebenarnya memang niat hati aku nak buat tapak iklan nie dah lama..Tapi tak buat -buat pulak. Tapi bila ada yang bertanya tentang tapak iklan,why not aku mencuba untuk letakkan kat blog aku nie. Pengiklanan tu penting sebenarnya untuk meningkatkan lagi pengeluaran sesuatu produk atau melariskan lagi produk.Kalau tiada […]

pengumuman

Bajet 2014 -Apa Kata Mereka

Assalamualaikum Insyallah..Bajet 2014 akan dibentangkan lagi 2 hari.. Kalau korang ada idea dan saranan untuk bajet 2014 nie korang boleh la menulis di sini #Bajet 2014 Mungkin ada antara kita yang boleh beri suggestion untuk bajet 2014.Kalau korang ada idea untuk di kongsi boleh la ke laman web ini ye..#Bajet 2014 Jika korang nak melihat […]