• advertorial,  kisahsidairy.com,  pengumuman,  tapak iklan

    Tapak Iklan Untuk Disewa di blog Kisahsidairy.com

    Assalamualaikum Wah…dah ada tapak iklan pulak sekarang nie..hehehe..sebenarnya memang niat hati aku nak buat tapak iklan nie dah lama..Tapi tak buat -buat pulak. Tapi bila ada yang bertanya tentang tapak iklan,why not aku mencuba untuk letakkan kat blog aku nie. Pengiklanan tu penting sebenarnya untuk meningkatkan lagi pengeluaran sesuatu produk atau melariskan lagi produk.Kalau tiada iklan yang disiarkan,mana kan pula sesuatu produk tu boleh dijual.Kebanyakkan peniaga menggunakan social media seperti facebook,instagram dan salah satunya adalah beriklan di blog. Ramai Peniaga yang tidak menyedari bahawa internet merupakan satu platform pemasaran yang jauh lebih baik pada masa sekarang.Blog adalah salah satu medium yang digunakan untuk memasarkan produk dan perkhidmatan.Secara amnya,Pengguna akan meng”google”…

  • pengumuman

    Bajet 2014 -Apa Kata Mereka

    Assalamualaikum Insyallah..Bajet 2014 akan dibentangkan lagi 2 hari.. Kalau korang ada idea dan saranan untuk bajet 2014 nie korang boleh la menulis di sini #Bajet 2014 Mungkin ada antara kita yang boleh beri suggestion untuk bajet 2014.Kalau korang ada idea untuk di kongsi boleh la ke laman web ini ye..#Bajet 2014 Jika korang nak melihat idea-idea yang dikongsi di bajet 2014 pun korang boleh la melayari bajet 2014.Aku dah sediakan link untuk korang..

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE