• Uncategorized

    Pengakuan Faizal Ismail Meninggalkan HotFM

    Assalamualaikum Semalam memang ada berita mengatakan faizal Ismail akan meninggalkan HotFM.Tapi ada ura-ura mengatakan itu adalah kenyataan hangit yang dikeluarkan oleh FBI.. Sumber baca disini  Kalau korang mengikuti HotFm pagi nie,mesti korang dah tahu tentang kesahihan ini benar atau tidak. Pagi Tadi,Sealan Paul Selaku Boss Hotfm membuat Pengumuman bahawa FBI akan meletakkan jawatan sebagai Penyampai Radio HotFM.Perletakkan jawatan ini adalah pertengahan bulan november nanti.. Tapi aku terdengar tadi Sealan bagitau,yang FBI akan membuat part time disitu..Betul Ke.Wallahualam. Bagi aku yang selalu pepagi buta bukak Radio,X sah lah kalau aku tak bukak HOTFM nie.. Sebab aku suka 3 penyampai radio nie,iaitu Fara Fauzana,AG dan jugak FBI.. Mungkin itu yang terbaik untuk…

  • Carta pengomen tegar,  thanks to Blogger sayang

    Pengomen Tegar Di Blog Kisah Si Dairy Part 2

    Assalamualaikum Semalam aku dah pun terbitkan satu entry untuk menghargai 20 top komentar di blog KisahSiDairy nie.. AKu harap korang dahpun terjah ke blog2 mereke Bagi mereka yang ketinggalan untuk menerjah blog mereka,aku sertakan link entry aku semalam untuk kroang ke link mereka.. Pengomen Tegar Di Blog Kisah Si Dairy Tak rugi untuk korang terjah blog mereka,kerana mereka adalah blogger yang rajin bertandang ke blog-blog aku dan blogger lain..mereka tidak sombong untuk berkenalan baik dengan blogger lama atau baru. Disini aku akan sertakan lagi senarai top komentar dari 11-20..yang banyak juga memberi sumbangan backlink pada aku.. Jom Terjah >> http://ourmemoria.blogspot.com maaf,xdpt nak siarkan banner shiela sebab tak tahu apa masalah tak…

  • penghargaan

    Hadiah Dari PCL Dah Sampai

    Assalamualaikum Selamat Tengahari kat korang semua.. Alhamdulillah.Dah terima hadiah dari PCL.Teruja sangat nak bukak…hehe..Kalau korang nak tau hadiah nie untuk apa..Sila Klik Sini .. Thanks untuk PCL coz bagi hadiah nie.Hadiah sehelai Tshirt,sebatang pen dan surat penghargaan dari beliau..amat bermakna…ceewahhh…Moga Pageviews PCL akan meningkat… Sehelai Tshirt,Sebatang Pen  Jom Ke Blog PCL…www.nazlee.com

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE