Showing 2 Result(s)
INFO parenting blogger pendidikan

DVD Didi & Friends Hanya di The Baby Store online

Assalamualaikum Fenomena Didi & Friends Hora Horey!!! Pernah tonton Siri Animasi Lagu Kanak-Kanak Didi & Friends di Astro Ceria atau Youtube? Haaaa.. kalau ada anak kecil dibawah 6 tahun. Saya amat rekemen beri anak anda tonton Lagu Animasi ini, baby bawah setahun pun layan juga. Silap-silap mak bapak pun layan sekali. Memang layan betul. Semua lagu best. Sudah lebih 130 Juta Views di Youtube tau! Tak Caya? Cuba Tengok Video …

BLOG

Cabaran 30 Entry : Hari 7 : Sejauh mana pendidikan itu penting bagi anda

Assalamualaikum sumber:google occay….nak buat karangan sikit pasal Sejauh mana kepentingan pendidikan tu pada aku. Siapa kata pendidikan itu tak penting…Walau dari mana pun kita berasal,asal kita ada pendidikan,nescaya kita akan berada diatas…betul tak…Kalau kita takde pendidikan,Zero katanya,dimanakah kedudukan kita dalam kerjaya dan kehidupan.. Memang kalau kita takde pendidikan kita masih boleh hidup,tapi untuk mendapat sesuatu yang kita inginkan,tanpa pendidikan,orang takkan pandang kita..Pendidikan ni merupakan tunjang utama dalam pembangunan sesebuah negara.Negara …