• Uncategorized

    Kekerapan aku Menulis Blog?

    Assalamualaikum Blog berwajah baru kan..Ini pun sebab dah bosan dengan wajah lama blog.Nak yang lebih responsive dan lebih baik dari yang lama.Itu pun baru nak bagitahu walaupun dah dekat sebulan jugak pakai template ni. source:google Memang diakui,sejak pakai template baru ni,pageviews semakin meningkat dan amat memberangsangkan,Yelah kalau dulu pageview hanyak 2k ke bawah,Sekarang ni alhamdulillah bawah 3-4k.Bagi aku itu pencapaian yang lebih baik dari dulu.Update blog pun jarang ,mungkin pageview tak berapa nak baik.Update blog tak konsisten menyebabkan pageview boleh jatuh.Itu pun aku cuba konsisten kan update blog walau sehari satu post. Aku cuba jugak join mana-mana GA bila tak tau nak update apa,..Bukan tak tau,cuma takde idea nak berkongsi…

  • kisahsidairy.com,  pencapaian blog,  ranking alexa

    Ranking Alexa Kisahsidairy dot com

    Assalamualaikum hehehe….ketawa dulu…aku saja teringin jugak nak tengok jugak ranking kisahsidairy nie di Alexa.. Tengok ramai blogger buat macam tu..So,saja-saja aku nak tengok setakat mana penerimaan blog nie dalam ranking alexa tu.. Mana tau membanggakan aku…ada sikit semangat untuk terus berblogging kan…agak-agak bagus ke kalau macam nie..sebab aku tak tau sangat pasal nie…Orang lain lagi hebat dari aku..bawah 1000 je kan..oklah tu..janji rakan -rakan alam maya aku kenal siapa kisahsidairy nie..hehehe