• kisahsidairy.com,  motherhood,  pa&ma,  parenting blogger

    Nur Naura Auni Pemenang Tempat Pertama PAMA

    Assalamualaikum Alhamdulillah..syukran kerana Naura menjadi pemenang tempat pertama di dalam Peraduan Bayi Bulan ini yang dianjurkan oleh PAMA secara Online. Aku pernah ceritakan di Entry sini .Alhamdulillah..kemenangan di pihak Naura…Sebenarnya saja saja je masukkan Naura dalam pertandingan ni.Masa tu pun ternampak majalah PAMA jual dekat Hospital..Teringat pulak ada pertandingan Peraduan Bayi bulan ini,tu yang terus beli. Taraaaaaaa… Thanks sangat kat kawan-kawan office yang memang rajin gila mengundi anak aku ni..Mesti Naura seronok nanti dapat hamper dari PAMA kan… Entry pendek je kali ni..petang-petang sikit update…

  • kisahsidairy.com,  pa&ma,  parenting blogger

    Nur Naura Auni di Peraduan PA&MA Online

    Assalamualaikum Hai korang…Tarik nafas panjang-panjang sat!!..Lega sikit bila dah baik demam ni.Cuma pening kepala je belum hilang lagi..Tak pasti samada darah naik or macam mana.. Ok..tu lain cerita lah kan..Ni nak cerita sikit.Teruja kot nak masukkan Naura ke dalam peraduan Bayi bulan Ini di PA&MA online..Alhamdulillah..dah pun termasuk dalam Bayi bulan ini Minta jasa baik hati uncle and auntie untuk vote Nur Naura Auni untuk bulan ini.. Caranya :- Mudah-Mudahan Naura terpilih bulan ini..insya allah