INFO pagerank

Kelebihan Blog yang mempunyai PageRank Tinggi

Assalamualaikum Hi korang☺☺☺Sebenarnya kalau nak cerita pasal pagerank ni,blog aku ni biasa-biasa je..Bukan bagus mana pun..PageRank pun cuma 1 je..Tapi walaupun  angkanya 1,tetap nak berkongsi apa kelebihan yang ada pada PageRank ni..nampak macam semak je widget kat blog..Tetapi ia sangat berguna untuk mereka yang mementingkan kualiti blog,yang lebih nak cari makan melalui blog.Sebab kalau PR […]

pagerank

Google Page Rank kisahsidairy.com

Assalamualaikum Hai korang☺☺☺☺banyak emoji smile tu..Maknanya puan blog gembira hari ni..ececehh.. Selsema pun makin baik..so i’m happy uols.. Ni..puan blog nak cerita pasal Page Rank ni…Korang tau ke apa itu pagerank ni..Kang dah buat entry panjang-panjang,korang tak tau pulak pasal pagerank..Menatang ape entah tak tau.. Kalau dulu aku tak kisah pun pasal page rank ni,tak […]