outing RANDOM

Aktiviti Kami Di Hari Sabtu

Assalamualaikum Hai Korang☺☺☺☺Moga hari ni hari yang lebih baik dari semalam.Alhamdulillah..Hari ni dapat berpuasa rejab.So,kena habiskanlah seminggu ni insyallah. Nak cerita jugak aktiviti kami pada hari sabtu.Nak claim token birthday dari husband.Ikutkan dia nak belanja malam birthday tu,tapi disebabkan malas nak keluar malam tu,so kita claim hari sabtu lah kiranya kan.Sambil nak cari kain di […]

kisahsidairy.com outing parenting blogger

Berhari raya di Ecoworld dan Forest City

Assalamualaikum Lama dah terperap cerita ni.Kisah dari raya aidiladha tu ari lagi.Gambar pun dah basi..hahaha…Raya tuari aku tak balik kampung.Just beraya di rumah je.1st time beraya di rumah sendiri ko! kebetulan abgn ipar nak balik Johor.So berkumpul lah kami di rumah aku.Syok jadi tuan rumah.Dapat sediakan apa yang patut juga untuk adik beradik yang datang. […]

Hotel Review kisahsidairy.com outing parenting blogger RANDOM

Beriadah Di Tunamaya Desaru Beach & Spa Resort

Assalamualaikum Cerita hujung minggu hari tu,Saja nak bawak anak-anak pi jenjalan..Bukan jalan mana pun,dok ajak mandi pool je..Kalau kat rumah sibuk je nak mandi dalam besen.So,bila dah babah dan umi free ahad tu,ajak ler awfiyah pi mandi pool. Lagipun hari minggu je dapat spend masa dengan awfiyah..Yelah sejak awfiyah dah duduk kat kampung ni,makin rajin […]

kisahsidairy.com nur awfiyah nur naura outing parenting blogger RANDOM

Malam Hujung Minggu di Pizza Hut

Assalamualaikum Begitulah kekdahnya bila tak sempat nak taip entry pada masa kejadian.Terpaksalah peram entry ni sampai hari ni.Yelah,bila dekat rumah memang tak sempat mana nak update blog.Bila sorang dah tidur,sorang terjaga kan..Last-last ummi dia yang takde masa nak update blog. Cerita malam hujung minggu.Nak reedem vaucher Pizza hut yang ada dalam tangan berharga RM30..alah rm30 […]

outing

Jalan-Jalan Cari Makan Bersama Nur Awfiyah

Assalamualaikum emmm…bizi sikit hari nie..tak dpat nak blogwalking hari nie macam biasa…Ada beberapa blog je yang aku sempat singgah hari nie..aim Sorry!!!.. Oklah..Nak cerita pasal malam semalam..Semalam petang hantar adik aku ke senai..Balik terus lalu highway EDL yang baru..En.husband dah ngadu perut lapar pulak..ececeh…Lapor memanjang bujang nie sorang..Bujang ke??hehehe…jawab sendiri ler…Anak omak…Larikkk…. Sempat menyinggah ke […]