Showing 3 Result(s)
kisahsidairy.com nuffnang open house selamat hari raya

Open House Nuffnang

Assalamualaikum Sana-sini Open house…Sana sini lemak dah muncul dek kerana makanan yang lazat-lazat di Majlis Open House raya rakan-rakan…Memang tak boleh nak tolak buat masa ni…Balun je..Konon ler ambil sikit-sikit juadah yang disediakan..Tapi banyak jugak yang dimakan..hahaha.takpe…tu belakang kira.. Occay..occay..saje nak bagitau korang,Jemputan Open House Nuffnang yang akan diadakan tak lama lagi.. Sempena bulan syawal nie,Nuffnang menjemput para bloggers Ke rumah terbuka #NNRaya Open House 2014 Makan,minum,ketawa,bergumbira,games, di majlis Nuffnang tu nanti …

kisahsidairy.com open house RANDOM selamat hari raya syawal

Marhabban vs Beraya

Assalamualaikum Sabtu sudah…Ada yang masih bekerja dan dahpun bercuti..AKu masih lagi di opis..Bekerja setengah hari,hari nie..Rutin setiap sabtu kan…Tak boleh nak lari melainkan berhenti kerja..hahaha.. sumber:google Pastinya ramai yang akan menghadiri Jamuan Open house hari nie kan..Kalau korang perasan,tak banyak undangan Jamuan Open house tahun nie kan??.Mungkin menghormati pemergian MH370,MH17 dan juga peperangan di Gaza..Sebaiknya kita menyambutnya dengan secara sederhana pun dah mencukupi. Dari malam tadi menghabiskan beraya di rumah …

lifestyle blogger open house selamat hari raya syawal

Open House kembali!!

Assalamualaikum Bila dah masuk seminggu beraya,bermulalah Open House di mana-mana..Open House aka rumah terbuka nie memang wajib dan tiap-tiap tahun ada saja yang buat..Macam tahun lepas,berkesempatan la untuk aku dan en.husband buat Open House nie..Tapi rasanya tahun nie kami tak dapat nak buat kerana tak terkejar rasanya..Sejak ada Nur awfiyah nie,masa lebih banyak kepada dia je..Tak sempat pulak nak memasak untuk Rumah terbuka tu nanti.. Baru 5 syawal,dah dapat undangan …