lazada online shopping

Shopping Raya Sempena Lazada Riang Ria Raya

Assalamualaikum Shopping Raya Sempena Lazada Riang Ria Raya | Syawal dah semakin menghampiri kita ni,rasa persediaan untuk berhari raya perlu dibuat secepat mungkin.Kebanyakkan barangan untuk persiapan raya memang aku beli melalui online.Senang dan mudah.Takdelah kena bersesak nak ke Mall yang dah tentunya sekarang ni orang berpusu-pusu untuk menyediakan persiapan raya. Nak lagi mudah dan tak […]

RANDOM

Shopping Barangan JD.Com dan Mogujie di EZBUY.COM

Assalamualaikum Shopping  Barangan JD.Com dan Mogujie di EZBUY.COM | Mesti Online Shopper dah sinonim dengan website Ezbuy ni kan.Siapa yang tak tahu pasal EZBUY ni memang rugi tau.Sebab apa,EZBUY ni adalah salah satu website E-dagang yang menawarkan produk dari CHINA dengan harga yang sangat murah. DI EZBUY,korang boleh dapati pelbagai jenis barangan dan keperluan yang korang […]

lazada online revolution online shopping

Save The Date 11.11.17 to 12.12.17

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Pepagi nak save the date kan..Ko dah kenapa..alah….tu hah…Online Shopping No.1 di Malaysia tu hah..Hah..meh la nak cerita sikit. Lazada Online Revolution akan mengadakan jualan yang tak masuk akal.Harga diskaun sehingga 80% tau..Uih..menarik tau.So sebab tulah aku suruh korang Save The Date!!! Korang plan lah dulu kan apa barang yang korang nak […]

lazada online shopping

Barangan Murah di Lazada MYCyberSale 2017

Assalamualaikum Hai korang☺☺Tolong …tolong eh..Kalau korang tak kuat iman,tolong jangan masuk website Lazada hari ni..Sebab apa,sebab sekarang ni Lazada sedang mengadakan jualan MYCybersale 2017 dengan diskaun hebat sehingga 90%.. Apa??? dah termasuk website? hadoii…Niat dulu sebelum masuk tu,nak tengok-tengok je tau..Ha??? murah?? tolong…tolong beb…aku tak tahan dah ni..serius.. Kenapa? Barangan keperluan anak murah sangat ni.Haishhh..Pampers […]

online shopping

Lanafira Shopping online untuk wanita Muslimah

Assalamualaikum Hai korang,sekarang ni kalau nak membeli baju dah mudah,senang..Harga pun berpatutan.Actually aku tak pernah tau ada banyak website online yang menjual pakaian muslimah dengan harga yang berpatutan.Yelah,kalau dilihat zaman sekarang ni kebanyakkan pembeli suka membeli hanya di Butik Online je.Mybe senang untuk mereka memilih dan menentukan design yang mereka kehendaki.Lagi satu jimatlah masa dan […]

online shopping

Beli Pampers Murah di Lazada

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Bila jadi mak-mak ni kan,semua keperluan anak yang paling utama seperti pampers dengan susu,mesti akan cari tempat yang murah. Betul ke tidak.Bila dah plan bulan ni nak beli dua barang ni bila dah gaji,sebelum gaji lagi dah start survey kat mana yang murah,yang ada sales…Mesti punya…Tapi aku tak taulah korang.Pantang nampak Flyers […]

online shopping

Beli Kids Table di Motherhood.com.my

Assalamualaikum Hai korang☺☺seronoknya umi,bukan seronoknya Naura bila barang yang dibeli dah selamat sampai ke rumah.Bukan dak naura yang excited,tetapi umi Naura yang lebih. Hari tu aku ada membeli Meja untuk dak naura melakukan aktiviti dia seharian.Kesian pulak dia bila kena duduk dekat kerusi dan meja yang besar.Bila dah ada meja dan kerusi yang sesuai dengan […]

online shopping

Dah Guna Voucher menang contest Motherhood

Assalamualaikum Hai korang☺☺Lama jugaklah dok peram vaucher yang dapat tempohari.Lagi satu voucher tu valid sampai hujung minggu ni sahaja..So cepat-cepatlah umi dok beleh-belek apa yang best dari motherhood ni. Oh ya,kalau korang lupa,meh aku ingatkan balik,hari tu aku ada cerita pasal aku menang voucher melalui Menang Mom blogger contest dari motherhood.Kalau rajin korang baca eh […]

online shopping

Shoppping Drypers Classic di Lazada

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Hati tak tenteram dah bila tengok lazada buat offer Semua jenis diapers..Nak pulak diapers yang anak aku pakai ada sales…huihhhh..Mau hati tak tenteram. Hari tu aku ada cerita kan dekat korang dalam entry Melayan Birthday Girl .Kat entry tu kan aku ada cerita ke mana aku pergi kan.Memang masa ke Tesco tu […]

online shopping

Double Layer Drain dishes kitchen storage rack memudahkan kerja

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Hari rabu order,hari khamis dah sampai..seronoknya bila barang yang di order cepat sampai kan. Kalau korang nak tahu,hari rabu tuari,aku shopping di Lazada menggunakan Voucher Rm100 yang aku menang dalam peraduan Lazada Blogger Contest.Selain dari apa yang aku beli ni,ada lagi dua item tak sampai lagi.Mybe next week kot.Kotlah korang nak tau […]