• lazada,  online revolution,  online shopping

    Save The Date 11.11.17 to 12.12.17

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ Pepagi nak save the date kan..Ko dah kenapa..alah….tu hah…Online Shopping No.1 di Malaysia tu hah..Hah..meh la nak cerita sikit. Lazada Online Revolution akan mengadakan jualan yang tak masuk akal.Harga diskaun sehingga 80% tau..Uih..menarik tau.So sebab tulah aku suruh korang Save The Date!!! Korang plan lah dulu kan apa barang yang korang nak beli..Lepas tu survey harga dan juga korang ratting seller…Rating seller ni wajib tau korang check sebab bila rating seller tinggi,jadi takdelah kes kena tipu kan.Tengok jugak komen-komen yang diberikan oleh customer kat situ.Korang boleh baca entry tentang Tips pembelian barang online . Oh ya,sementara korang menantikan tarikh 11.11.2017 tu,iaitu dimana Online Revolution akan bermula korang…

  • lazada,  online revolution

    Parcel Of Joy Lazada Sempena Lazada Online Revolution

    Assalamualaiku I’m Happy !! I’m Happy…Macam tulah bila aku terima #boxofjoy dari Lazada tempohari.Ingatkan aku dikecualikan untuk menerima Hadiah yang macam poket doraemon..Bukak je box tu semua ada dalam tu..Wah…manyak syiok ooo.. Ok ni sebenarnya aku nak bagitahu sebelum aku cerita panjang dengan Box ni.Sebenarnya Lazada sedang mengadakan Online Revolution sempena tarikh 11.11.2016 ni..Setiap tahun Lazada Malaysia akan mengadakan jualan besar-besaran dan offer sehingga 95% tau..Banyak pulak tu barangan yang harga murah-murah.Dengan Tagline Brands For All ni,ia bukan sahaja untuk satu barangan atau produk.Ia termasuk semua sekali tau..Dan Jualan besar-besaran tu bermula dari 11.11.2016 sehinggalah 12.12.2016 So masih sempat untuk korang shopping secara online.Senang je kan bila shopping online..Just tunggu…

  • lazada,  online revolution,  online shopping

    Lazada Online Revolution Bermula Hari ini

    Assalamualaikum                                        11.11 Siapa kaki shopping? Siapa yang dah simpan  duit untuk shopping hari ini..So,hari ini,masa inilah yang sesuai sangat untuk korang dapatkan pelbagai barangan dengan diskaun sebanyak 95%.. What???? UP to 95% Offer..eh betul ke ni…huiii..Mau tak beringat shopping ni kan.. Di Lazada,Pada hari ini,pelbagai offer menarik untuk pelanggan mereka.Rugi kalau tak dapatkan barangan yang korang idam-idamkan hari ini. Cuma setahun sekali je tau Lazada buat Offer ni.Bulan-bulan biasa takde..Kira bulan ni adalah bulan luar biasa untuk yang suka sangat harga Jatuh menjunam di Lazada ni          …

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE