lazada online revolution online shopping

Save The Date 11.11.17 to 12.12.17

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Pepagi nak save the date kan..Ko dah kenapa..alah….tu hah…Online Shopping No.1 di Malaysia tu hah..Hah..meh la nak cerita sikit. Lazada Online Revolution akan mengadakan jualan yang tak masuk akal.Harga diskaun sehingga 80% tau..Uih..menarik tau.So sebab tulah aku suruh korang Save The Date!!! Korang plan lah dulu kan apa barang yang korang nak […]

lazada online revolution

Parcel Of Joy Lazada Sempena Lazada Online Revolution

Assalamualaiku I’m Happy !! I’m Happy…Macam tulah bila aku terima #boxofjoy dari Lazada tempohari.Ingatkan aku dikecualikan untuk menerima Hadiah yang macam poket doraemon..Bukak je box tu semua ada dalam tu..Wah…manyak syiok ooo.. Ok ni sebenarnya aku nak bagitahu sebelum aku cerita panjang dengan Box ni.Sebenarnya Lazada sedang mengadakan Online Revolution sempena tarikh 11.11.2016 ni..Setiap tahun […]