officemate

Menghadiri pernikahan Surya dan Naine

Assalamualaikum Hai korang??Selamat petang..baru sempat bak update hari ni. Pagi tadi ke pernikahan rakan exofficemate yang bernikah hari ni.Yang pergi cuma umi dan naura je,bersama seorang lagi exofficemate umi iaitu cik jaja.Actually kami menghadiri majlis pernikahan surya disebabkan majlis sanding nanti mereka akan adakan di kuala lumpur So,sehubungan dengan itu..ececeh..ayat bahasa sangat,maka kami pergi acara […]

officemate

Kehilangan dua Officemate sekelip mata

Assalamualaikum Hai korang??..sebenarnya beberapa bulan kebelakangan ni,company aku ada kemerosotan dari kewangan.Projek banyak tergendala,ini semua kerana ekonomi yang semakin teruk sehingga cuatomers yidak mampu untuk meneruskan kontrak bersama company kami. Sebagai pekerja kami terpaksa redha kerana 14 orang pekerja terpaksa dibuang kerja 24jam.Sehari sebelum tu,memang masih belum tahu siapakah gerangan yang bakal dibuang.Of course yang […]

family day Hotel Review kisahsidairy.com lifestyle blogger officemate

Family Day Di Tanjung Sepang Beach Resort

Assalamualaikum Lambat beno ler aku nak cerita pasal Family Day ni kan.Sebenarnya planning nak buat family day dengan rakan-rakan office ni dah lama.Disebabkan perlu peruntukkan yang besar jugak,collect duit  tiap-tiap bulan untuk penginapan dan makanan. Dari bulan 3 lagi dah kami planning untuk ke sana.Tak semua lah officemate yang ikut.Ada dalam 35 orang je yang […]

kisahsidairy.com officemate RANDOM RANDOM RANDOM sekeliling

Entry Merapu Hari Jumaat

Assalamualaikum Abaikan tajuk yang langsung takde SEO..hewhew…Tengah perah idea apa nak yang di bebelkan pepagi buta nie kan…Mata yang mengantuk,kerana kurangnya tidur…Rasa nak cari bantal je dah nie..Malam tadi Ke Senai,amik adik kat sana…Ada ke Blogger yang duduk dekat Kampung Sepakat Jaya Senai…Angkat kening sikit…Malam semalam,kul 8 lebih lepas dah habis cerita Rindu Awk 200% […]