• food,  kisahsidairy.com,  office

    Beli Belah Barang Pantry Office

    Assalamualaikum Cerita malam tadi la…sibuk pi shopping  semalam…ramai giler orang kat Econsave…mybe la sebab semalam kan hari minggu…Ramai pekerja swasta yang bercuti..Memang tetiap bulan aku lah yang kena beli barang makanan kat Qc Department… Sesambil tu beli stock susu ngan pampers Nur awfiyah…Ada sales untuk pampers…rembat 2 beg..susu takde la pulak salesnya..tetap harga tu..isk..iskk….Pampers murah je…Sejak ni Nur awfiyah asyik tukar jenama pampers je..hehehe…ummi dia ni memang..asyik tengok murah je,mesti nak tukar..Mula-mula aku guna Pet-Pet..Pet-pet nie memang best guna..tapi tulah..mahal sangat..Lepas tu aku try guna fitti,tak sesuai kot dengan Nur awfiyah tu sebab nampak merah2 pulak ..Lepas tu aku nampak sale Diapex,terus berkenan..tapi harga tak konsisten…hehehe..sebab jarang ada sale.. Last-last…