• kisahsidairy.com,  lifestyle blogger,  new department

    Berpindah Ke Department Yang baru

    Assalamualaikum Sebenarnya ikutkan aku dah mula berpindah ke department yang baru pada awal bulan 3 lagi.Tapi disebabkan nak handover kerja-kerja kepada kawan yang baru berpindah ke department lama aku,so terpaksalah ditangguhkan lagi. Kalau dulu,Department yang aku duduki ialah department QAQC.Aku sebagai QAQC Assistant .So kerja aku di department QAQC kebanyakkan melibatkan dokumen dan filling.So,tak payah la kan aku nak bercerita lebih lanjut pasal tu. source :google Sekarang aku bertukar dari QAQC ke HR department.Sekarang ni aku Admin HR Assistant.Kerja-kerja baru ni melibatkan penyediaan dokumen untuk warga asing,uruskan FOMEMA mereka,visa dan lain -lain hal untuk pekerja asing. Kenapa aku dipindahkan deparment?Actually kalau ikut dari pengalaman bekerja,previous kerja aku memang dibahagian HR.Bila…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE