• namecard

    Name Card Terbaru dari Pixajoy.com

    Assalamualaikum Hai korang☺☺Siapa kata blogger tak perlukan Namecard.WAJIB ada ok.Untuk apa? untuk setiap event yang korang pergi tu,wajib kena bagi name card sekiranya in future ada job lagi,boleh la PR tu panggil korang. Actually,name card aku ada lagi sebenarnya.Adalah lagi sikit..tapi disebabkan aku dah ubah no.phone terpaksalah buat yang baru.Kali ni aku menggunakan khidmat Pixajoy.Masih lagi bertemakan PINK.Macam tak boleh nak move on je dengan pink kan..Tapi dah minat,nak buat macam mana. Design ni pun aku ubah sikit-sikit dengan template yang diberikan.Kalau ikutkan design dia background kosong je,jadi aku tambah la sikit untuk nampak lebih ayu gitu pada name card. Inilah hasilnya Name Card yang aku buat dengan Pixajoy tu.…

  • namecard,  pixajoy

    Name Card percuma dari Pixajoy

    Assalamualaikum Seingat akulah,masa zaman sekolah je aku pernah buat Name card ni..Ingat tak masa zaman sekolah..Name card yang ada gambar-gambar cantik tu…Tapi itu untuk yang awal 70-80 an je..90an aku rasa dah takde kot.. Lepas tu memang dah takde dah name card ni semua.Yelah,kalau nak buat pun untuk apa kan..Mana aku ada bisnes pun nak ada namecard bagai ni..Tapi sejak jadi blogger,keinginan untuk buat name card tu memang ada..Teringinlah nak buat jugak walau aku ni blogger tepian pantai je.Lainlah yang dok join event sana sini tu,kira berguna jugak kan.. Sehinggalah,pixajoy bermurah hati untuk memberikan aku Name card ni secara percuma..Hoi!! mestilah nak kan…Walau aku tak tau nak buat apa dengan…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE