• Uncategorized

    Menu of the day 11 April 2017

    Assalamualaikum Hai korang??? tah,bila ada kerajinan nak uldate blog kan.Semuanya nak dimasukkan..ala..apa salhnya kan.Kongsi apa yang bagus..Janji jangan kongsi benda yang tak baik,yang buat muka suci,tapi sebaliknya..emmmm..malas nak ceritalah.. Sebenarnya hari-hari masak.Tapi ada jugaklah gantung periuk.Kalau ada pasar malam,nak pi beli barang dapur,selalunya aku akan skip masak.Bukan apa,kalau masak ni jimatlah sikit.Kalau hari-hari makan luar,naya duit poket Apa menu kisahsidairy hari ini,meh tengok. Kari ayam Ikan kering kapak Sawi goreng Simple kan..tapi tulah yang syoknya..alhamdulillah..kenyang dah.korang pulak..apa menu malam ni..

  • dinner,  Uncategorized

    Menu Dinner simple

    Assalamualaikum Hai korang???salam maghribi..Dah maghribi ke belum..hehehe..selamat berbuka puasa..alhamdulillah..kenyang..alhamdulillah..puasa tertunai hari ni.. Korang dah puasa ganti?..saja nak ingatkan..masuk bulan rejab ni,niatnya nak puasa isnin khamis..insyallah..harap tertunailah kan Menu apa korang hari ni?eh..banyak tanya pulak cik puan blog ni kan..yelah..nak tau jugak,mana tau resepi korang tu aku boleh buat untuk esok lusa kan.Hari ni aku masak simple tapi sedap..agagaga..puji diri sendiri lah pulak kan..yelah,nak harap orang puji,takut pujian tu tak ikhlas,jadi mak redha lah puji diri sendiri.hah!! Dah syok membebel,lupa bak bagitahu menu untuk dinner ni. menu kami adalah kurma ayam,kangkung goreng dan juga ikan masin kapak..mabless ko..dapat roti ni,malam boleh sapedek lagi.. Menu kami untuk buka puasa Esok-esok tak tau…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE