• INFO,  movie

    Showtimes2u.com website Movie Trailers Terkini di Pawagam

    Assalamualaikum Hai korang☺☺Especially lah untuk kaki wayang kan.Sebelum korang menonton filem baru dipawagam,mesti korang akan make sure yang korang akan lihat Trailer filem terkini..Betul tak.Mestilah,sebab,Bila melihat Trailer sesebuah filem tu,barulah korang akan rasa teruja untuk melihat filem penuh tu kan.Tapi kat mana nak tengok Trailer filem terkini selain di televisyen? Showtimes2u.com merupakan sebuah website yang sesuai dengan kaki wayang yang ingin melihat Trailer terbaru filem-filem terkini.Showtimes2u.com website yang menyediakan info tentang Trailers filem terbaru yang akan di tayangkan.Bukan itu sahaja tau,di website ini,korang juga boleh melihat waktu tayangan dan butiran filerm terbaharu di sini.So,mudahkan,korang hanya perlu klik website Showtimes2u.com dan automatic korang akan dapat banyak info terkini tentang movie terkini …

  • movie

    Preview Screening The Lego Ninjago Movie

    Assalamualaikum Hai korang☺☺Throwback cerita sabtu lepas.Actually aku dapat invitation untuk prview Screening The Lego Ninjago Movie ni dari Legoland Malaysia. Pagi sabtu lagi aku dah terpacak di TGV Cinema Aeon Bukit Indah.Ada lagi rakan blogger yang join untuk tengok movie iaitu Hernee Nazir.So pukul 10.30 kami dah siap-siap ambil tiket. Sebelum masuk wayang,sempatlah kami wefie bersama. Tetiba je muka jadi flawless macam ni..hahaha Pinjam anak-anak si Hernee ni.memandangkan dak Naura tak ikut,umi pinjam menantu jelah…hehe Masa reaction aku first time tengok cerita ni,oh,…Pelakon yang sangat terkenal dari Hongkong ni berlakon,tetapi sangkaan ku dikesemua cerita ni akan ada kisah dia..Nop..Itu hanya pembukaan sahaja ok. Selepas sinopsis,barulah keluar Lego animation Ninjago ni…