• entry merapu,  kisahsidairy.com,  monday,  nur awfiyah

    Entry For Monday

    Assalamualaikum sumber:google Selamat hari isnin semua..Pepagi ni saje nak warm up sebelum idea-idea untuk menulis hari nie dikarang sebaiknya..ececehh..pemahaman dan tatabahasa kena betul..macam ler selama ni tulis entry berpandukan pemahaman dan tatabahasa..Tak tau semuanya nak dilanggar..adeh… Semalam bawa Nur awfiyah pi open house…Merengek je anak dara sorang tu sampai tak sempat ummi dia nak merasa segala jenis makanan…amboii…ummie dia nie memang tekak besar..pantang nampak makanan..semua nak rasa..Dah macam tekak babah dia dah.. Dapat pergi dua buah rumah je malam tadi..Semua kawan en,husband…Itupun yang dekat2 je..maklumlah..malam-malam nie tak boleh lama-lama sangat..Tak memasal je awfiyah bukak baju malam-malam buta.,.anak dara sorang nie kalau lelama sangat kat rumah orang ,itulah kekdahnya..Bila dah start…

  • monday

    Isnin :Cepatlah berlalu

    Assalamualaikum Selamat Hari isnin..Selamat Pagi kat korang..Adakah yang masih sudah di Office pada masa ini? Aku lah tu..Pepagi lagi dah terpacak di office sedangkan orang lain dah bercuti pun..part nie memang sedih!! Masa on the way nak pi kerja,jalan lengang sangat..Mybe ada yang ambil cuti hari nie ..seronokkan… Memang niat hati nak cuti jerk hari nie,tapi memikirkan AL yang tak berapa nak ada tu,aku gagahkan juga utk bekerja..Takpe…kampung aku dekat..balik kerja nie terus balik,takmo lencong-lencong dah.. Tepat pukul 5 petang,,,pastikan terpacak dekat mesin scan…hehehe Kepada yang berpuasa hari nie,aku ucapkan selamat berpuasa Pagi-pagi hujan dah turun membasahi bumi…. Cepatlah berlalu hari isnin…..