entry merapu kisahsidairy.com monday nur awfiyah

Entry For Monday

Assalamualaikum sumber:google Selamat hari isnin semua..Pepagi ni saje nak warm up sebelum idea-idea untuk menulis hari nie dikarang sebaiknya..ececehh..pemahaman dan tatabahasa kena betul..macam ler selama ni tulis entry berpandukan pemahaman dan tatabahasa..Tak tau semuanya nak dilanggar..adeh… Semalam bawa Nur awfiyah pi open house…Merengek je anak dara sorang tu sampai tak sempat ummi dia nak merasa […]

monday

Isnin :Cepatlah berlalu

Assalamualaikum Selamat Hari isnin..Selamat Pagi kat korang..Adakah yang masih sudah di Office pada masa ini? Aku lah tu..Pepagi lagi dah terpacak di office sedangkan orang lain dah bercuti pun..part nie memang sedih!! Masa on the way nak pi kerja,jalan lengang sangat..Mybe ada yang ambil cuti hari nie ..seronokkan… Memang niat hati nak cuti jerk hari […]