• advertorial,  kisahsidairy.com,  miracle mask

    Miracle Mask mengatasi Masalah Jerawat

    Assalamualaikum Pembersih muka all in one yang berkesan untuk mencerah dan menghaluskan kulit dari gabungan 99 buah-buahan,sayur-sayuran,ulam-ulaman dan herba-herba terpilih dari 99 Kepulauan Langkawi. Rasailah perubahan kulit anda walaupun pertama kali menggunakannya. Anda pasti jatuh hati!Ninety Nine Face sangat berkesan untuk:– Semua jenis kulit.– Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.– Menghaluskan dan melicinkan kulit.– Memudar dan menghilangkan jeragat.– Mencerah secara semulajadi dan sekatakan warna kulit.– Menegangkan kulit wajah dan awet muda.– Mengurangkan dan menghilangkan gatal-gatal kulit akibat resdung.– Mengecilkan pori-pori kulit muka. – Menjadikan kulit bersih dan berseri.– Mengurangkan minyak dan melembabkan wajah.– Membuang sel kulit mati. Sekarang ni pakej yang terbaik untuk bulanan. Kepada Mereka yang ingin merasai produk yang dirumus…

  • advertorial,  kisahsidairy.com,  miracle mask

    Faktor-Faktor yang menyebabkan Jerawat Keluar

    Assalamualaikum Eiiii…Jerawat… Mesti korang tak suka kan bila bercerita pasal jerawat ni.Bukan sahaja perempuan,lelaki pun tak suka tau. Ada beberapa faktor yang menyebabkan Jerawat tu keluar.Jerawat nie boleh diatasi kalau kita tau punca jerawat tu keluar. Apa faktor yang menyebabkan jerawat tu keluar.. 1.Perubahan hormoneApabila berlaku perubahan hormone seperti zaman baligh remaja, mengandung, datang haid ataupun menopause bagi wanita, jerawat akan timbul disebabkan hormone dalam badan,iaitu hormone androgen (testosterone) yang ada dalam badan lelaki dan wanita.Kebiasaannya seawal seminggu sebelum kedatangan period sehingga seminggu setelah habis period,jerawat akan mudah naik pada bila-bila masa. Ketidakstabilan hormone ini kadang-kala terkawal dan sekiranya tidak terkawal, masalah ini akan berlanjutan.Majoritinya adalah dalam belasan tahun dan awal…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE