kisahsidairy.com miracle mask PRODUK REVIEW

Miracle Mask mengatasi Masalah Jerawat

Assalamualaikum Pembersih muka all in one yang berkesan untuk mencerah dan menghaluskan kulit dari gabungan 99 buah-buahan,sayur-sayuran,ulam-ulaman dan herba-herba terpilih dari 99 Kepulauan Langkawi. Rasailah perubahan kulit anda walaupun pertama kali menggunakannya. Anda pasti jatuh hati!Ninety Nine Face sangat berkesan untuk:– Semua jenis kulit.– Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.– Menghaluskan dan melicinkan kulit.– Memudar dan menghilangkan […]

kisahsidairy.com miracle mask PRODUK REVIEW

Faktor-Faktor yang menyebabkan Jerawat Keluar

Assalamualaikum Eiiii…Jerawat… Mesti korang tak suka kan bila bercerita pasal jerawat ni.Bukan sahaja perempuan,lelaki pun tak suka tau. Ada beberapa faktor yang menyebabkan Jerawat tu keluar.Jerawat nie boleh diatasi kalau kita tau punca jerawat tu keluar. Apa faktor yang menyebabkan jerawat tu keluar.. 1.Perubahan hormoneApabila berlaku perubahan hormone seperti zaman baligh remaja, mengandung, datang haid ataupun […]