Mini garden Tips

CARA PENJAGAAN POKOK KETAPANG

Assalamualaikum Hai korang☺☺Sejak masuk group mendeco ni kan,uishhh…rasa dah tak sabar nak mendeco ni.Ada duit nak simpan sikit-sikit.Nanti bolehlah jelajah Ikea yang akan dibuka tak lama lagi di Johor Bahru ni.Awal-awal pembukaan memang tak boleh nak terjah.Sat lagi kang,asyik tengok orang je,maunya umi Naura ni pengsan.. Dalam kelab Ikea Deko di Facebook,selain dari tips mendeko,ada […]

Mini garden RANDOM

Mini Garden Di rumah Baru

Assalamualaikum Hai korang???..itulah sejak dua menjak ni.Hobi baru umi Naura ni.Yelah sejak duduk rumah baru ni,takde sepasu pokok bunga pun kat rumah ni. Niat asalnya nak renovate rumah bagi cantik dulu.Lepas tu barulah berhias bagai.Tapi bila satu hari tu,aku dok rimas lah asyik nak membeli je serai,daun kesum,daun pandan tu semua.Daun kesum tu pun kalau […]