• mineral coffee,  Uncategorized

    Bertukar Kepada Mineral Coffee Hai-O

    Assalamualaikum Sarapan aku sekarang nie bertemankan Mineral Coffee yang mempunyai banyak Khasiatnya. kalau dulu bila hari-hari dok minum Nescafe dari pelbagai jenama,confirm datang migrain aku.Tapi sejak aku amalkan Mineral Coffee ni,kurang dah penyakit Migrain aku.Kalau datang Migrain pun taklah macam dulu.Berguling-guling atas katil…Rasa habis sebotol minyak kapak aku sapu kat kepala. Mulanya member aku kenalkan pada aku lah,bila aku try,aku rasa ia sesuai dengan aku..nak tidur pun dah senang sekarang nie.Badan taklah letih sangat. Bila dan amalkan sekotak,aku beli lagi..Sampailah aku rasa,daripada aku beli dengan orang dengan harga pelanggan,baik aku masuk ahli…Ada faedahnya…betul tak.. Mineral Coffee ni taklah sesedap nescafe kat luar tu…Dah namanya pun ubat..Takkanlah rasa sedap meluap-luap.Rasanya yang…