• Uncategorized

    Juara Mimbar Pencetus Ummah-Hafiz

    Assalamualaikum Salam pagi jumaat buat rakan rakan blogger…Siapa yang tengok semalam.. Aku just dapat tengok PU rahmat yang last sekali…Nie semua angkara malam tadi nak pi cari barang dapur..huhu..Terlepas nak tengok..Masa mengeteh dekat kedai mamak,nak je suruh diorang bukak…Tpi tak mungkinlah kan diorang nak bukak Channel tu..Sudahnya cakap ngan en.husband nak balik cepat.. Ramai yang meramalkan PU rahmat menjadi Juara..Ada juga yang mengharapkan Mamu jadi pemenang…hehehe…Mamu tu panggilan aku..Nama sebenarnya PU Shahul…Tapi kitorang panggil dia mamu…hehehe…Dr kata dia ada 3 orang isteri..wahhhhh.. sumber :mstar Tapi segalanya berpihak kepada PU Hafiz.Hafiz berjaya membawa pulang hadiah berupa sebuah kereta Prius C, wang tunai berjumlah RM50,000, pakej umrah untuk dua orang, pakej percutian…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE