Menu

Throwback Menu Hari Raya Aidiladha 2017

Assalamualaikum Hai korang?Bercuti ke hari ni.Sakan korang bercuti kan..Mesti syok selfie,wefie sepanjang bercuti.Of course nanti banyak cerita boleh kongsi kat blog. Hah…jomlah throwback kisah menu hari raya kita ni.Kebiasaannya bila hari raya menu kami tetap sama.Tak pernah berubah,malah bertambah. Wajib ada ketupat,rendang,lodeh,sambal kacang and ayam red..Ayam red dah terikut si anak-anak hernee.hihi Tu yang belum […]

kisahsidairy.com Menu

Menu Yang Paling sedap Di petang hari Minggu

Assalamualaikum Bila petang petang ni,lagi pulak hujan.Perut memang sentiasa akan lapar jelah kan.Bila duduk berdua dengan Nur awfiyah,ummi pun dah terasa lapar. So dengan kerajinan petang tadi,maka terciptalah lempeng dan sambal tumis ikan bilis.Memang sedap bila kena dengan Teh panas.Nak tunggu en.husband memang lambat lagi dia balik.So lepas bagi makan Nur awfiyah,ummi pulak bedal Lempeng.Dapat […]

Menu Semasa Suka Hati

Nasi Ayam Penyet yang Delicious..

Selamat Tengahari untuk korang..Ape menu Lunch Hari nie..Sis tengahari nie mkan Nasi  Ayam Penyet..Sedap tau..Kalau korang belum rase.Meh datang kt Kg Pasir Puteh Pasir gudang Johor..Memang Muaiiii…  Nie Ler Kedainya..Ihsan dari  http://azimashaary.blogspot.com  Nasi Ayam Penyet Special..Harge boleh tahan..Korang boleh pilih Nasi ayam penyet kampung special or Bandar..Beza bandar ngan kampung ialah kampung ayamnye kecik…bg yang […]