• Menu petang

    Keropok Losong untuk minum petang

    Assalamualaikum Hai korang???kat mana tu..Berpiknik ke petang-petang ni.Hujung minggu ni kan,ramai rasanya yang bersiar-siar Aku pulak hari ni di rumah mertua.Actually dari semalam kat sini.Rumah aku sekarang ada aktiviti mengecat.So,macam tak sedap pulak kalau ada kat rumah.Tukang cat pun nanti tak selesa kan. Tapi bila petang-petang macam ni,dihari cuti pulak tu,ada je benda yang nak dimakan untuk minum petang.At least menu yang ringan-ringan.Di bandar ni tak susah nak cari benda untuk dimakan.Tak perlu susah jugak untuk keluar rumah.Just call je,nanti ada orang datang hantar makanan. Keropok losong sedap.Alhamdulillah,dapat penjual yang ok..Makanan sedap untuk dimakan.So,petang ni keropok losong dan milo panas.