EVENT food Review

THAI MALAY FOOD FESTIVAL 2018

Thai Malay Food Festival 2018 | Sapa kat sini yang suka makan makanan Thailand? Aku pasti orang Malaysia dah pandai makan makanan thailand kan.Antara makanan thailand yang popular kat Malaysia ni adalah seperti Boat Noodle,Miangkham, kerabu maggi,dim sum,pulut mangga,Somtam,Aneka jenis kerabu,Tea Tarik Green Tea dan Red Tea,mangga float dan banyak lagi. Adakah yang pernah cuba […]

food food hunter food Review foodporn

Pesta Makanan Thai Sabai Sabai di HeroMarket Johor Bahru

Assalamualaikum Pesta Makanan Thai Sabai Sabai di HeroMarket Johor Bahru | Mesti korang pun dah sedia maklum tentang makanan Thai ni kan.Ada yang dah menjadi sebahagian peminat makanan Thailand juga kan.Walaupun aku tak berapa nak tahu semua jenis makanan Thailand,tapi ada di antaranya yang aku suka makan.     Untuk tidak lepaskan peluang membeli barangan […]