RANDOM

Khasiat Pink Rose Buds Tea yang baru aku ketahui

Assalamualaikum Hai korang☺☺Actually dah lama dah aku terbaca tentang kebaikkan pengambilan Rose buds ni,Tapi asyik lupa je nak beli.Bila dah meningkat usia ni,banyak yang kena jaga,apatah lagi jenis suka makan macam-macam.Tak jaga pemakanan,So badan pun makin lama makin naik,makin tak sihat. Sedari dari itulah,aku plan nak jaga kesihatan…eufff….Harap aku bertahan untuk menjaganya.Tak taulah bila betul-betul […]

foodporn INFO kisahsidairy.com review food

Makan Lagi Di Makan Klimaks Chop & Grill

Assalamualaikum Hari ni cerita pasal makan je sudahlah…Hari minggu lepas sebenarnya cerita makan-makan ni.Repeat lagi makan-makan disini.Kalau boleh nak try semua menu yang ada di kedai ni. Satu aku suka tempat ni,tak begitu sesak.Kalau nak pergi time tak ramai orang adalah sebelum maghrib..Sebab lepas maghrib orang dah berpusu-pusu masuk ke kedai makan ni.Alhamdulillah…Memang murah rezeki […]

INFO kisahsidairy.com pregnancy

Makanan Tambahan Yang aku amalkan Semasa tempoh mengandung

Assalamualaikum Happy Monday…walaupun kurang sihat nak bekerja hari ni,tetapi tabahkan juga hati untuk bekerja..Kalau ikutkan hadi dan perasaan ni,memang taknak bekerja.Tapi disebabkan nanti banyak pulak cuti kena potong.. Oklah..pagi ni aku nak share dengan korang ,tu pun kalau korang nak baca..hehehe.,.Aku nak share supplement untuk aku sendiri semasa mengandung ni.Memang kalau ikutkan dah cukup dah […]